Το PRESSARIS στο Χαριλάου – Ολοκληρώθηκε η συνάντηση διοίκησης-παικτών (photos)

Μετά τα χθεσινά γεγονότα και την αποχή για τα ιδιωτικά συμφωνητικά, η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος κάλεσε για σήμερα τους ποδοσφαιριστές σε διαδοχικά τετ α τετ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το πρώτο ραντεβού ήταν στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Χαριλάου και θα υπάρχουν διαδοχικές συναντήσεις-συζητήσεις. Το PRESSARIS είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα σας μεταδώσει τις εξελίξεις.

Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές που κατέφτασαν στα γραφεία ήταν οι Καρατζιοβαλής, Πόι, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Καπνίδης, Σουνάς, Ατματσίδης και Γκόλιας. Κάποιοι έφτασαν μάλιστα πριν τις 12 το μεσημέρι και ανέβηκαν στα γραφεία της οδού Αλκμήνης.

– Μετά τις 12 έφτασε και ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, Περικλής Τράιος, ενώ παρόντες στο γήπεδο είναι και οι Δημήτρης Σίτσας, Νίκος Παπαδόπουλος από το τεχνικό τιμ. 

– “Περιμένουμε να ακούσουμε τους παίκτες, δεν περιμέναμε να γίνει αυτό που έγινε…” σχολίασε οΤράιος, ενώ ο Καρατζιοβαλής αποχώρησε γύρω στις 12.30, λόγω κάποιου προσωπικού θέματος, χωρίς να θέλει κάποιο σχόλιο.

– Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Γαλανός είχε ζητήσει να συναντηθεί με το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ώστε να βρεθούν ενώπιος ενωπίω, να συζητήσουν με αφορμή το τελευταίο θέμα της αποχής και των συμφωνητικών, για όλα όσα απασχολούν τις δυο πλευρές με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να προχωρήσει η ομάδα στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

– Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στον επικεφαλής του τμήματος Γιώργο Γαλανό και τους τρεις αρχηγούς (Σουνά, Γιαννίτση, Ψυχογιό).

-Στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο “Κλ. Βικελίδης” και οι Γκίνο-Λιόλιος που ενημερώθηκαν χθες να δώσουν το “παρών” στις 13:00.

– (13:45) Συνεχίζεται η συζήτηση του επικεφαλής, Γιώργου Γαλανού με τους αρχηγούς της ομάδας. Τελευταία προσθήκη στο “γκρουπ” των ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα γραφεία του συλλόγου, ο Ηλίας Προβατίδης.

-(13:50) Αποχώρησαν από τα γραφεία του συλλόγου οι Μάουρο Πόι και Βάσκο Φερνάντες, χωρίς να θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο για τα όσα ειπώθηκαν με τον Γιώργο Γαλανό.

-(14:15) Oλοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών του Άρη με τον Γιώργο Γαλανό. Η “χρυσή τομή” βρέθηκε και οι ποδοσφαιριστές του Άρη αυτή τη στιγμή οδεύουν στο Νέο Ρύσιο για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Κάμπος. Στις 10 Δεκεμβρίου οι υπογραφές στα ιδιωτικά συμφωνητικά, έχει ήδη επιλυθεί το θέμα της ασφάλισης.

Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο Χαριλάου:

To Top