Τράιος: “Πατέρας ποδοσφαιριστή πλήρωσε για να πάει προετοιμασία ο Άρης”!

Στον Άρη έχουν γίνει φοβερά και τρομερά πράγματα τον τελευταίο καιρό. Σήμερα, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο Περικλής Τράιος, στενός συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, αποκάλυψε ότι “πατέρας ποδοσφαιριστή του Άρη πλήρωσε από την τσέπη του 5.000 ευρώ, για να κλείσει ο λογαριασμός στην προετοιμασία και να μπορέσει να επιστρέψει η ομάδα”!

Είναι γνωστό ότι ο Άρης πήγε και αυτό το καλοκαίρι προετοιμασία στο Πράβετς της Βουλγαρίας και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, δεν άφηναν την ομάδα να φύγει, αν πρώτα δεν εξοφλούσαν τον λογαριασμό!

“Αυτοί οι άνθρωποι στον Ερασιτέχνη μαζί με τον Στεφανίδη είναι υπεύθυνοι για πολλά πράγματα στον Άρη. Ο Άρης πληρώνει σήμερα συσσωρευμένα λάθη. Εδώ έπρεπε να φτάσουμε στις 10 Σεπτεμβρίου για να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε” είπε ο συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, που έβαλε κατά του Ερασιτέχνη, αλλά και του Καλαϊτζίδη, για τον οποίο ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του Γαλανού, είναι να αντικατασταθεί.

Ο Τράιος επιβεβαίωσε πως ο Γαλανός ήταν σήμερα στην Αθήνα για να έχει επαφές για το θέμα του προπονητή, αλλά όχι μόνο γι΄ αυτό, καθώς όπως είπε, είχε ένα ραντεβού για μία χορηγία, αλλά και κάποια άλλα θέματα της ομάδας να διευθετήσει.

Μεταξύ άλλων, ο συνεργάτης του Γαλανού, εξέφρασε την απορία του για τον ρόλο του αδερφού του Καλαϊτζίδη.

“Ξαφνικά εμφανίστηκε ο αδερφός του Καλαϊτζίδη, ως υποψήφιος επενδυτής. Που ήταν ο κύριος Κάλας, όταν το καλοκαίρι ο Άρης ήθελε 500 χιλιάδες ευρώ για να παίξει στη Β΄Εθνική;”, είπε.

Πηγή: thessports.gr

To Top