ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρία συμβόλαια για την επόμενη χρονιά

Συμβόλαιο με τον Άρη για την επόμενη χρονιά έχουν μόλις τρεις παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί καινούρια ομάδα σχεδόν από το μηδέν.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Σπύρος Μούρτος έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο αφού είχε υπογράψει για τρία χρόνια το καλοκαίρι του 2016, ο Βασίλης Χρηστίδης έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης που υπέγραψε πέρσι το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο είναι οι παίκτες που ανήκουν στον Άρη μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ολοκληρώθηκε το διετές συμβόλαιο του Μιχάλη Τσαϊρέλη, ολοκληρώθηκε το τριετές του Δημήτρη Φλιώνη, ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του Στέλιου Πουλιανίτη, ο Λευτέρης Μποχωρίδης είχε υπογράψει ως το τέλος της σεζόν και ο Γιάννης Αθηναίου είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Από τους ξένους δεν υπάρχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά.

Μια άλλη εκκρεμότητα για το ρόστερ είναι ποιοι από το εφηβικό τμήμα θα κληθούν να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα μόλις κλείσουν τα 18 του χρόνια, κάτι που θα συμβεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

To Top