Χωρίς κατηγορία

Τραϊανόπουλος: “Ομάδα Σούπερ λίγκας ο Άρης, εύχομαι το καλύτερο…”

Ο Βασίλης Τραϊανόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη.

“Είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό ο Άρης. Μόνο έτσι μπορούσαμε να παίξουμε για να έχουμε αυτή την απόδοση σήμερα. Είχαμε καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι μας και αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι κάναμε το δεύτερο καλύτερο παιχνίδι μας” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Δεν κρύβω οτι παίξαμε με τον Άρη και μας βοήθησε. Είναι μεγάλη ομάδα, έπαιξε ποδόσφαιρο και αυτό μας βοήθησε να φανούμε. Ο Άρης είναι υποψήφιος πρωταθλητής, εύχομαι το καλύτερο για τον Άρη και για την ομάδα μου την Κυριακή που είναι όλη τη χρονιά το παιχνίδι. Κράτησα έξι παίκτες με κάρτες γιατί το παιχνίδι της Κυριακής για εμάς είναι όλη η χρονιά, ένας τελικός. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνανε οι παίκτες μου. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο, τον θέλουμε κοντά μας”

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Δώσαμε χώρο στον Άρη. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ψηλά και να πιέσουμε τον Άρη. Αλίμονο αν το έκανα. Ο Άρης έχει παίκτες Σούπερ Λιγκ. Κρατηθήκαμε για το αποτέλεσμα, δεν πήγαμε να κερδίσουμε τον Άρη. Ας είμαστε λογικοί. Με τον Άρη παίζουμε, αν δεν έπαιζε επιφυλακτικά θα έτρωγα τέσσερα και πέντε γκολ”.

To Top