ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τρεις χρυσοί έφηβοι στο “οπλοστάσιο” του Άρη!

Με την δεδομένη συμφωνία του Άρη με τον Νίκο Δίπλαρο και τον Βασίλη Χρηστίδη, οι κίτρινοι θα έχουν σύντομα και επίσημα στο ρόστερ τους τρία μέλη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εθνική Εφήβων.

Πρώτος από όλους ο Δημήτρης Φλιώνης, βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής, ο οποίος υπέγραψε ήδη τριετές συμβόλαιο με τον Άρη και υπολογίζεται από τον Δημήτρη Πρίφτη ως ο τρίτος πλέι μέικερ της ομάδας, πίσω από τον Ντομινίκ Γουότερς και τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Με τον Βασίλη Χρηστίδη υπάρχει συμφωνία, άλλωστε ο παίκτης ακολουθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ομάδα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει για άλλον έναν χρόνο δανεικός στον Μαντουλίδη, για να ολοκληρώσει και το σχολείο.

Ο τρίτος της παρέας αφού… πήγε και έφυγε στην ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, επιχειρώντας να κάνει τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του στον Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Είναι μια καλή βάση αυτή η τριάδα για τα επόμενα χρόνια, χρειάζεται όμως – πάνω από όλα – να υπάρχει σωστός προγραμματισμός και σωστή διαχείριση αυτών των παιδιών (και των επόμενων που θα ακολουθήσουν) για να μη μείνουν απλώς ταλέντα και φερέλπιδες παίκτες, αλλά να αποκτήσουν ρόλο και ουσία στην ομάδα του Άρη.

To Top