Τριάδα σούπερ επιλογών για ταμείο από το Μουντιάλ!!

Τα πέντε γκολ της πρεμιέρας μας άφησαν όλους ικανοποιημένους, με τη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχει τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Αίγυπτος – Ουρουγουάη

Στις 15:00 στο «Ekaterinburg Arena» πραγματοποιείται το δεύτερο παιχνίδι για του α’ ομίλου. Η Αίγυπτος θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα από τη δυνατή Ουρουγουάη. Όπως είπε και τεχνικός Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο Μο Σαλάχ αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση, κάτι που ανεβάζει αγωνιστικά και ψυχολογικά τους «Φαραώ». Από την άλλη, η «σελέστε» θέλει να κάνει ακόμα μία καλή πορεία σε Μουντιάλ και σήμερα θα κυνηγήσει τη νίκη. Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ταμπάρεζ, με τους Καβάνι και Σουάρεζ να αποτελούν την επιθετική της δύναμη. Τί κρατάμε; Το διπλό έχει το προβάδισμα και ο συνδυασμός του με το under 3.5 μας δίνει το ικανοποιητικό 2.07.

Μαρόκο – Ιράν

Ντεμπούτο και για τον 2ο όμιλο σήμερα στη διοργάνωση στις 18:00 στην Αγία Πετρούπολη. Το Μαρόκο επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά από 20 χρόνια και θέλει να συνδυάσει το γεγονός αυτό με το «τρίποντο» κόντρα στο Ιράν. Σίγουρα πιο ποιοτική η ομάδα της Αφρικής, με τους Αμραμπάτ, Μπουταΐμπ, Μπουσουφά να ξεχωρίζουν από το ρόστερ της. Το Ιράν δίνει το παρών για 5η φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως συνολικά έχει καταφέρει να πάρει μόλις μία νίκη. Ηγέτης του Ιράν είναι ο γνώριμός μας Μασούντ, ενώ στην αποστολή υπάρχει επίσης ο Ανσαριφάρντ. Χωρίς να είναι εύκολη, η νίκη φαίνεται πως είναι πιο κοντά στο Μαρόκο και την ποντάρουμε σε απόδοση 2.27.

Πορτογαλία – Ισπανία

Πάμε και στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης. Οι γείτονες… Πορτογαλία και Ισπανία κοντράρονται το βράδυ στις 21:00 στο «Olimpiyskiy Stadion», σε ένα ματς που και οι δύο θέλουν τουλάχιστον να μην χάσουν. Σίγουρα, αυτό που ξεχωρίζει από την αναμέτρηση είναι η αναστάτωση που έγινε στην Ισπανία με την απομάκρυνση του Λοπετέγκι και τον ερχομό του Ιέρο και είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσει η «φούριας ρόχας». Από την μεριά της, η Πορτογαλία του Σάντος θα έχει τη γνωστή της τακτική να μην δεχτεί γκολ και να σκοράρει αυτή με αιχμή τον αστέρα Ρονάλντο. Περιμένουμε «σφιχτό» ματς και το 2-3 γκολ στον διπλασιασμό μας καλύπτει απόλυτα.

Για περισσότερα προγνωστικά, αναλύσεις αγώνων και τα πάντα για το Μουντιάλ, επισκεφτείτε το Foxbet.gr!

To Top