ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Κάθε παιχνίδι τελικός για μας”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για τον αγώνα με την Τέλεκομ Μπον στη Βόννη, επισημαίνοντας πως όλα τα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πλέον τελικοί.

Ο Έλληνας φόργουορντ – σέντερ τόνισε πως: «Από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας, αν θέλουμε να ελπίζουμε, ότι έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, και στην επίθεση και στην άμυνα. Δεν είμαστε και στην καλύτερη θέση βάσει αποτελεσμάτων. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, θα είναι, όμως, δύσκολο παιχνίδι, γιατί ειδικά εκτός έδρας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας».

Για την καθυστέρηση των 4 και πλέον ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» είπε: «Είχαμε και αυτό το απρόοπτο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας. Συμβαίνουν αυτά».

Σχολιάζοντας την Telekom Baskets Bonn επεσήμανε πως: «Είναι ή του ύψους ή του βάθους. Τρέχουν πολύ, σουτάρουν πολύ, παίζουν πολύ transition. Αν μπουν τα σουτ τους, μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε, αν δεν μπουν, μπορούν να χάσουν από οποιονδήποτε».

To Top