Τσαϊρέλης: “Με την βοήθεια του κόσμου! Τα κορίτσια είχαν ψυχή και θέληση!”

Συγκινημένος, χαρούμενος και περήφανος είναι ο Γιάννης Τσαϊρέλης, ο δημιουργός αυτής της υπέροχης ομάδας που θα διεκδικήσει τον τίτλο στο βόλεϊ γυναικών!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα: “Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Μπήκαμε στον αγώνα με μεγάλο άγχος και δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα. Η Θήρα ήταν σοβαρή και μας πίεσε πολύ, όμως με υπομονή στο παιχνίδι μας το γυρίσαμε. Σε τέτοια παιχνίδι η τακτική έρχεται σε δεύτερη μοίρα και μπαίνει μπροστά η ψυχή. Με την βοήθεια και του κόσμου που ήταν ο 7ος παίκτης μας, τα κορίτσια είχαν ψυχή και θέληση. Από την στιγμή που ισοφαρίσαμε βλέπαμε μόνο το αποτέλεσμα της νίκης. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Άρης βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος”.

Ο τεχνικός της Θήρας, Γιώργος Ρούσης τόνισε: “Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο σετ που ήταν και το κλειδί του αγώνα κάναμε πολλά λάθη, ειδικά από το σερβίς. Ο Άρης ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες”.

To Top