Τσαϊρέλης: “Ο πρωταθλητής θα βγει στις λεπτομέρειες”

Ο προπονητής των νεανίδων βόλεϊ του Άρη Γιάννης Τσαϊρέλης μίλησε για το φάιναλ φορ και την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Κέντρου “Γ. Ρίτσος” πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που ξεκινάει την Παρασκευή (23/3).
Στο πάνελ βρέθηκαν η αντιδήμαρχος Αιγάλεω Γιάννα Χριστόγλου, οι προπονητές των τεσσάρων “μονομάχων” και οι αρχηγοί τους.
Γιάννης Τσαϊρέλης (προπονητής Άρη): «Ο πρωταθλητής θα βγει στις λεπτομέρειες»
«Αρχικά να ευχαριστήσουμε το Αιγάλεω και τον Δήμο για την φιλοξενία. Κουβαλάμε στην πλάτη μας τον περσινό τίτλο και θέλουμε να τον υπερασπιστούμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πάλι εδώ. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης προέρχονται από πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Με το νέο σύστημα της Ε.Ο.ΠΕ έχει δυναμώσει πολύ ο θεσμός και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο πρωταθλητής θα βγει στις λεπτομέρειες. Υπάρχει κούραση λόγω την συμμετοχή των αθλητριών μας και στην γυναικεία ομάδα, όμως δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε. Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Γιάννα Χριστόγλου (Αντιδήμαρχος Αιγάλεω): «Γιορτή του βόλεϊ στο Αιγάλεω»
«Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αιγάλεω, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων λείπει, σας καλωσορίζω στην πόλη μας. Να συγχαρώ την Ε.Ο.ΠΕ για την διοργάνωση και τους συλλόγους που συμμετάσχουν σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην υλοποίηση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία στις 4 ομάδες και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα δείξει το φίλαθλο πνεύμα. Εμείς ως δήμος θα είμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε και θα πάρουμε μέρος σε αυτή την γιορτή του βόλεϊ».
Αγγελική Αντωνιάδη (προπονήτρια Αιγάλεω): «Ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα» 
«Ευχόμαστε να περάσουν όλες οι ομάδες ένα καλό τριήμερο με υγεία. Κανένας στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί αν δεν υπάρχει υγεία. Από την πλευρά μας, είμαστε κοντά σε όλες τις ομάδες που φιλοξενούμε και θα τις βοηθήσουμε σε ότι χρειαστούν. Πάνω απ’όλα έχει σημασία ο ανθρώπινος παράγοντας. Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέψαμε στη τελική φάση και είμαστε πολύ χαρούμενες. Υπάρχει κούραση αλλά όταν είσαι σε ένα final-4 πρέπει να τα δώσεις όλα. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες τις ομάδες να κάνουν αυτό που μπορούν και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα. Την Κυριακή που θα τελειώσουμε, θέλω να γίνει γιορτή και όλοι να φύγουμε με τις καλύτερες εντυπώσεις».
Δημήτρης Βαλσαμίδης (προπονητής Ναύαρχου Βότσης): «Να ευχαριστηθούμε την πρώτη μας συμμετοχή»
«Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια. Τα παιδιά το αξίζουν να βρίσκονται εδώ. Είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί αποδεικνύουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε έχει αποτέλεσμα. Ίσως και να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου που αγωνίζεται σε τελική φάση νεανίδων και γι’αυτό τον λόγο θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. Υγεία στα παιδιά, εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να κερδίσει ο καλύτερος».
Κώστας Σωτηρόπουλος (προπονητής Μαρκόπουλου): «Να γίνουν δυνατά παιχνίδια»
«Καλωσορίζω ως Αθηναίος τους φίλους από τη Θεσσαλονίκη. Ευχαριστούμε το Αιγάλεω για τις προσπάθειες που καταβάλει και την πολύ θερμή υποστήριξή του στο βόλεϊ. Οι ευχαριστίες δίνονται γιατί πρέπει να τις μεταφέρουμε στη τοπική κοινωνία της περιοχής για να ξέρουν την δουλειά που γίνεται. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, είναι όντως αγωνιστικό. Δεν προέκυψε καμία ομάδα μέσω τύχης αλλά μέσω μίας σειράς δυνατών αγώνων. Θα γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Για την ομάδα μου, είναι καλή ευκαιρία να κάνουμε πράγματα που δεν πετύχαμε ως τώρα. Ευχόμαστε υγεία σε όλους».
To Top