Τσαϊρέλης: “Το μέλλον ανήκει στον Άρη”!

Είχε πάθος, είχε κόσμο, αλλά λύγισε ο Άρης απέναντι στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού! Τα κορίτσια του Γιάννη Τσαϊρέλη, πάλεψαν ειδικά στο πρώτο σετ μέσα στην κατάμεστη Μίκρα, αλλά γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Πειραιά με 3-0 σετ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Διαβάστε τις δηλώσεις των δυο προπονητών:

Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): «Πάλι μπήκαμε στο παιχνίδι πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός ξέρει να διαχειρίζεται καταστάσεις όμως και έχει την εμπειρία, σε αντίθεση με εμάς που έχουμε μικρές αθλήτριες σε ηλικία. Πιστεύω πως το μέλλον ανήκει στις αθλήτριές μου και παίρνουν εμπειρίες για το μέλλον. Όπως έχτισε ο Ολυμπιακός την ομάδα του, έτσι πιστεύω θα γίνει και με τον Άρη. Μακάρι τη σεζόν που ζούμε φέτος να την ζήσουμε και στο μέλλον».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός) στο osfp.gr: «Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο όπως το περιμέναμε. Ωστόσο παίξαμε καλύτερα από το προηγούμενο ματς ειδικά στο μπλοκ. Το πρώτο σετ ήταν πιο δύσκολο αλλά με ένα σερί το πήραμε και μετά από αυτό ήταν πιο εύκολη η επικράτησή μας. Τώρα θα ξεκουραστούμε 1-2 ημέρες και θα περιμένουμε την ερχόμενη Δευτέρα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο μας μαζί με τους φιλάθλους μας»

To Top