ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσιώλης: “Φαβορί για την άνοδο ο Άρης…”

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Άρη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League έχει αρχίσει και ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

O sportfmpatras.gr ζήτησε τη γνώμη ενός εκ των πλέον γνωστών προπονητών του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Σάκη Τσιώλη, η άποψη του οποίου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την υπόθεση της ανόδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Για τον Άρη θα είναι μια σκληρή δοκιμασία σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι η έδρα της Παναχαϊκής. Μέχρι τώρα είναι αήττητος και φυσικά αν περάσει από την Πάτρα θα έχει ένα σοβαρό προβάδισμα για την άνοδο στη superleague.

Έχει μια έμπειρη ομάδα με παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία, με βαριά φανέλα και φυσικά είναι από τα φαβορί για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Για την Παναχαική που επέστρεψε φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες και οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, το παιχνίδι θα είναι οριακό γιατί μόνο με νίκη θα έχει πιθανότητες να προλάβει τις δύο ομάδες που προπορεύονται.

Σίγουρα δεν έχει σαν ομάδα την εμπειρία που έχει ο αντίπαλος της, αλλά χωρίς αμφιβολία διαθέτει μια νεανική στην πλειοψηφία της ομάδα με ταλέντο και ενθουσιασμό. Σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει ποια από τις δύο ομάδες θα έχει την κατοχή της μπάλας τον έλεγχο ώστε να επιβάλει το ρυθμό της και να μπορέσει να φτάσει στο γκολ που θα δώσει τη νίκη και του τρεις βαθμούς.

Παιχνίδι κρίσιμο καθοριστικό μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Βέβαια το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή εκτός από τον Αρη έχει στην έδρα της και τον ΟΦΗ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παίξει και στην Κρήτη”.

 

 

To Top