ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουμάνης στο PRESSARIS: «Να μην αγχώνεται ο κόσμος, θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι»

Την φανέλα του Άρη, έστω και σε ανεπίσημο παιχνίδι, φόρεσε και πάλι ο Νίκος Τσουμάνης που επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους», μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο για την δεύτερη θητεία του, έχοντας αυτή τη φορά ως στόχο την άμεση επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ.

Ο 25χρονος αμυντικός μίλησε στο PRESSARIS, αναφορικά με τη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου, από την οποία μόνο κέρδη τόνισε ότι αποκόμισε η ομάδα, ενώ στάθηκε και στο εξαιρετικό κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια:

«Ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Αυτό ήταν το κέρδος μας από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας στο γήπεδο, καθώς είμαστε πολλά τα νέα παιδιά στην ομάδα».

Θεωρείς ότι ο χρόνος μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι πολύ λίγος για να είστε απόλυτα έτοιμοι;

«Έχει έρθει ένας προπονητής με πολλές παραστάσεις, εδώ και πολλά χρόνια. Όπως επίσης και ποδοσφαιριστές με εμπειρία και ποιότητα. Θα βρούμε τον τρόπο και πολύ γρήγορα θα είμαστε αγωνιστικά σε εξαιρετικά επίπεδα. Θα φροντίσουμε να μην φανεί ότι είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Ο κόσμος δεν πρέπει αν αγχώνεται και να ανησυχεί. Ούτε από το αποτέλεσμα στη Μυτιλήνη».

Σε ποιον τομέα διαπίστωσες ότι θα χρειαστεί πολύ δουλειά, αυτό το διάστημα;

«Αναμφισβήτητα όλοι γνωρίζουμε ότι πολλά παιδιά στην ομάδα δεν είχαν την δυνατότητα να κάνουν απερίσκεπτοι φέτος τις προπονήσεις, αλλά και την προετοιμασία τους. Είχαν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Αντίθετα, αρκετοί προερχόμαστε από πλήρης προετοιμασία, αλλά και επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Πιστεύω, όμως στην ποιότητα τους και ότι σύντομα θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας».

Ποιο είναι μέχρι στιγμής το κλίμα στα αποδυτήρια;

«Είναι εξαιρετικό. Αν και είναι οι πρώτες μέρες, γιατί ουσιαστικά εμείς σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας, θα έλεγα ότι είναι άριστο. Στο προσωπικό επίπεδο έχουμε βρει τη χημεία μας. Σε αυτό, φυσικά, έχει βοηθήσει η διοίκηση αλλά και το τεχνικό τιμ. Είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα αυτό θα φανεί και στο γήπεδο. Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος μας. Η δουλειά να φέρνει αποτελέσματα».

To Top