Υγιεινός περίπατος για τις «κίτρινες»

Χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα, οι κορασίδες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική με την ομάδα του Ντίνου Κούη, φτάνοντας στην εύκολη επικράτηση με 7-0 επί του junior της ΑΕ Ευόσμου.

Οι «κίτρινες» παρατάχθηκαν χωρίς τις Έλενα Ευαγγελίδου και Σοφία Παπαδοπούλου, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη, δείχνοντας εξ΄ αρχής τις διαθέσεις τους.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook «ο αγώνας από την αρχή ήταν μοιρασμένος για τις δύο ομάδες…. Στο 17΄ της αναμέτρησης ο Άρης έκανε το 1-0 με αυτογκόλ ενός παίκτη της ΑΕ Ευόσμου, μετά από εκτέλεση κόρνερ της Μαρίας Θωμαδάκη, ενώ στο 21΄, η Αγγελίνα Τσιλιμπή βρίσκει το δοκάρι με κεφαλιά, όπου η φάση συνεχίστηκε και η μπάλα έφτασε στα πόδια της Μαρίας Θωμαδάκη, η οποία με σουτ «έγραψε» το 2-0 για τις «κίτρινες».

Στο 26΄ σημειώθηκε και πάλι αυτογκόλ παίκτη της ΑΕ Ευόσμου, ύστερα από πίεση της Μαρίας Θωμαδάκη και στο 30΄ ο Άρης με την Δήμητρα Κρομύδα έκανε το 4-0, μετά από όμορφο πλασέ στην πλάτη της άμυνας της ΑΕ Ευόσμου.

Στο 37΄η Μαρία Θωμαδάκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό η Έλενα Σπούρα το 6-0, ενώ το τελικό σκορ (7-0) διαμόρφωσε η Μαρία Θωμαδάκη στο 45΄ , που πέτυχε χατ τρικ στον αγώνα.

Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι: Βήκα, Γουναρίδου (αρχηγός), Μουστακλή, Κρομύδα, Παρούση, Τσιάτσου, Τσιλιμπή, Θωμαδάκη, Κόκοτα, Πολυχρονιάδου, Παλαιοχωρινού, Κιουρτσή, Σπούρα, Τζαρού».

To Top