ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Υπάρχει οργάνωση στον Άρη και τα παιδιά αυξάνονται»

Ο Γιάννης Μεταξάς, έφορος του κολυμβητικού τμήματος του Άρη, μίλησε για τη λειτουργία του τμήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στο στο YellowRadio 92,8

Αρχικά, τόνισε:
«Από το παρελθόν είχαμε καλό τμήμα με πολλές επιτυχίες. Πρόσφατα, το ενισχύσαμε με την επιστροφή του κ.Βαγγελακάκη και του κ.Γρηγοριάδη και θεωρούμε πως θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, υπάρχει σχεδιασμός. Το αρνητικό είναι πως έχει ξεκινήσει η χρονιά αλλά θα τρέξουμε και θα τα βελτιώσουμε όλα».
Για τα τμήματα: «Έχουμε τρεις ακαδημίες, η βασική μας είναι στο ‘’Κλ.Βικελίδης’’, αλλά έχουμε και στην Νεάπολη. Όλο το τμήμα έχει συγκεκριμένο οργανόγραμμα και όλα λειτουργούν υπό τις οδηγίες του κ.Βαγγελακάκη και του κ.Γρηγοριάδη».
Για τις ώρες προπονήσεων: «Υπάρχει η χρυσή τομή γιατί πρέπει να βολέψουμε και την ομάδα πόλο που έχουμε. Το τμήμα προσπαθούμε να το ανεβάσουμε γιατί είχε διαλύσει. Έχουμε πολλά τμήματα και διάφορες προπονήσεις και σε διάφορες ώρες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι».
Για την προσέλευση των παιδιών: «Το ‘’Κλ.Βικελίδης’’ είναι το μοναδικό κολυμβητήριο στη περιοχή, απλά αυτό που χρειάστηκε είναι το παρατημένο κολυμβητήριο να λειτουργήσει ξανά. Κάναμε ενέργειες και το φτάσαμε σε πολύ καλό επίπεδο για να μπορούν τα παιδιά να προπονηθούν . Αυτό έχει και αποτέλεσμα να αυξάνονται τα παιδάκια. Αυτή τη στιγμή, έχουμε 190 παιδιά και θέλουμε να φτάσουμε στα 500. Με την οργάνωση που έχουμε θα τα φτάσουμε».
Αν μπορούν πολίτες να κολυμπήσουν: «Ναι , όλοι μπορούν. Το κολυμβητήριο λειτουργεί κανονικά, όπως πριν. Όποιος θέλει μπορεί να κολυμπήσει ελεύθερα και είναι πάντα στο χώρο οι προπονητές για να βοηθούν όταν χρειάζεται».
Για την επικοινωνία με το τμήμα: «Όλη μέρα η γραμματεία είναι ανοιχτή για να ενημερώνει το κόσμο. Έχει διαφορα τμήματα και μπορούν να απασχοληθούν πολλά παιδιά».
To Top