Υπέγραψε ο ΛεΜπρόν, κυκλοφόρησαν οι φανέλες του (photos + video)

Και με τη… βούλα παίκτης των Λέικερς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος υπέγραψε το «χρυσό» τετραετές συμβόλαιο του, ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Είναι πλέον επίσημο! Ο ΛεΜπρόν υπέγραψε το συμβόλαιο των 153,3 εκατομμυρίων δολαρίων που του προσέφεραν οι Λέικερς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έτσι πραγματοποιήθηκε η μεγάλη μετακίνηση του καλοκαιριού στο ΝΒΑ.

Λίγο μετά τις υπογραφές τέθηκαν σε κυκλοφορία τα αθλητικά είδη των Λέικερς με το όνομα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ βγήκε και επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ο Μάτζικ Τζόνσον, αντιπρόεδρος της ομάδας, είπε: “Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Του αρέσει να είναι ανταγωνιστικός και είναι υπέροχος ηγέτης, που ενδιαφέρεται μόνο να πεθάνει και να κάνει τους συμπαίκτες του επιτυχημένους.

Οι παίκτες των Λέικερς είναι ενθουσιασμένοι που θα έχουν συμπαίκτη κάποιον που έχει παίξει σε εννέα συνεχόμενους Τελικούς. Είναι ένα τεράστιο βήμα πιο κοντά στο να επιστρέψουν οι Λέικερς στα playoffs και στους τελικούς του ΝΒΑ”.

Δείτε τον ΛεΜπρόν να βάζει την υπογραφή με τον ατζέντη του, Ριτς Πολ, στα δεξιά του και τον τζένεραλ μάνατζερ των «λιμνανθρώπων», Ρομπ Πελίνκα, στα αριστερά του.  

To Top