ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Υπόθεση Μποχωρίδη: Η πόρτα… άνοιξε, αλλά δεν φτάνει μόνο η κοινή διάθεση για συνεργασία

Η χθεσινή “εμφάνιση” του Λευτέρη Μποχωρίδη στα social media δεν έγινε για να γίνει. Άλλωστε ο Έλληνας γκαρντ δεν είναι από αυτούς που “ανεβάζουν” μετρημένες φορές. Ήθελε να εκφράσει όλα όσα ένιωθε, με τον δικό του τρόπο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Μέσω του Άρη, έστω και σε μια μαρτυρική χρονιά για το τμήμα, επέστρεψε στην Εθνική ομάδα. Μέσω του Άρη κατάφερε να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό και να δείξει ξανά τις πραγματικές δυνατότητές του.

Είναι απολύτως λογικό ο Μποχωρίδης να μην είχε την απόδοση που μπορεί όλοι να περίμεναν στο διάστημα των πολύ δύσκολων αγώνων. Πρώτος ο ίδιος γνωρίζει τον λόγο. Τον “πλάκωσε” το άγχος και η πίεση, διότι δεν είναι ένας απλός παίκτης στον Άρη. Ο Μποχωρίδης είναι στην πραγματικότητα “ένας από μας”, είναι Αρειανός και η ευθύνη βαραίνει… επί 100 σε περιόδους σαν κι αυτή που πέρασε.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπάθησε να τον αποφορτίσει και εν μέρει τα κατάφερε, διότι στο φινάλε της χρονιάς ο Μποχωρίδης βρήκε και πάλι – έστω και μέσα από την αστοχία του – τον πραγματικό του εαυτό.

Με αυτούς όλους που πορεύτηκε σε μια πολύ σημαντική περίοδο για την δική του καριέρα, αλλά και πολύ δύσκολη για την ομάδα της καρδιάς τους, αυτούς ήθελε να ευχαριστήσει.

Φυσικά και έχει στο μυαλό του την παραμονή του στον Άρη. Φυσικά και θέλει να καθίσει και να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Χθες φώναξε πως η πόρτα είναι ανοικτή.

Το θέμα είναι να μπορέσει ο Άρης να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε να πείσει τον Μποχωρίδη πως και πρέπει να μείνει γιατί θα είναι καλό για την καριέρα του και αξίζει να μείνει, διότι κάτι όμορφο θα χτιστεί από την αρχή.

Η κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας υπάρχει, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή και είναι ξεκάθαρο αυτό και προς τον Μποχωρίδη και προς τον Άρη.

To Top