Υπό διάλυση ο Εθνικός! Μετά τον Φυσέκη, τέλος (και) ο Ουσταμπασίδης…

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Φυσέκη, ο Εθνικός προκαλεί και πάλι μεγάλη αίσθηση με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της ομάδας με τον μέχρι σήμερα προπονητή της Νίκο Ουσταμπασίδη.

Ο Ουσταμπασίδης φέρεται να παραιτήθηκε, μετά και την διαφαινόμενη αποψίλωση της ομάδας αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν συσσωρευμένα στον Εθνικό το τελευταίο διάστημα, παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις και το γεγονός ότι επί ενάμισι περίπου μήνα παραμένει αήττητος.

Η εξέλιξη έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία, δύο 24ωρα πριν από σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας και μόλις λίγες ημέρες μετά την συμβολική επίσκεψή του στο κλειστό και την προπόνηση του βολεϊκού Εθνικού την παραμονή του ευρωπαϊκού αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Αυτή είναι προφανώς και η τελευταία φωτο που υπάρχει του Ουσταμπασίδη με τις φόρμες του Εθνικού.

Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει τα εξής: “Ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Ουσταμπασίδη, ο οποίος εξέφρεσε σήμερα την επιθυμία να μην είναι πλεόν ο προπονητής της ομάδας για προσωπικούς του λόγους. Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου η ομάδα θα αγωνισθεί στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης για το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, απέναντι στον Καμπανιακό και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα καλυφθεί το κενό στη θέση του προπονητή”.

πηγή: thrakisports.gr

To Top