ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φήμες για συνάντηση Καρυπίδη – Κάλας!

Ο Άρης θα παίξει οριστικά στη Γ΄Εθνική, μετά και την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία η μάχη από τους μνηστήρες για την ανάληψη της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το thessports.gr υπογραμμίζονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν από νωρίς το απόγευμα σχετικά με συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη και του Άλεξ Κάλας!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας θα παρθεί η απόφαση για το ποιος θα τρέξει την ποδοσφαιρική ομάδα, και στον Άρη φαίνεται ότι έχει μεταφερθεί η μάχη της Βέροιας!

Από τη μια είναι ο γιος του Γιώργου Αρβανιτίδη, Νίκος, κι από την άλλη o σημερινός πρόεδρος της Βέροιας, που πήρε τις μετοχές από τον Αρβανιτίδη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Κι ο Κάλας με τον Καλαϊτζίδη;

Μέχρι τώρα, υπήρχε η αίσθηση ότι θα κατεβάσουν κι αυτοί πρόταση για να πάρουν την ομάδα. Ίσως, όμως, να κάνουν τελικά πίσω, τποστηρίζοντας την πρόταση του Θόδωρου Καρυπίδη! Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν από κάποια μπλογκ φήμες που τους θέλουν να έχουν συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τη Δευτέρα θα λυθούν όλες οι απορίες και θα παρθούν οι αποφάσεις”.

Το σίγουρο είναι ότι οι ώρες είναι κρίσιμες για τον Άρη τη στιγμή που βρίσκεται στην… κόψη του ξυραφιού…

To Top