Φίνος: «Στα πλέι-άουτ υπάρχουν εξάποντα»

Μία από τις πιο κρίσιμες και πιο καθοριστικές αναμετρήσεις των πλέι-άουτ διεξάγεται αύριο στη Μίκρα (20.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Κουτσούλας) , όπου ο Άρης υποδέχεται την Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική των πλέι-άουτ. Οι «κίτρινοι» έχουν πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών στη βαθμολογία των πλέι άουτ και με τρίποντο θ΄ ανοίξουν τη διαφορά στο +7.

Από την πλευρά τους, οι Πατρινοί γνωρίζουν καλά πως μόνο με νίκη θα καταφέρουν να μείνουν σε τροχιά παραμονής, διαφορετικά θα χάσουν σημαντικό έδαφος στο… τρένο της παραμονής.

Ο προπονητής του Άρη, πάντως, Σπύρος Φίνος, δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας: «Είμαστε έτοιμοι. Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα ξπεράσουμε το εμπόδιο της Παναχαϊκης. Στα πλέι άουτ δεν υπάρχουν τρίποντα. Υπάρχουν εξάποντα γιατί είναι και οι βαθμοί που δεν κερδίζει ο αντίπαλος», τόνισε αρχικά για να προσθέσει:

«Αν νικήσουμε ξεφεύγουμε επτά βαθμούς από την Παναχαϊκή. Αν χάσουμε, μπαίνουμε σε περιπέτειες. Η Παναχαϊκή δεν έχει σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισα εγώ στον Α΄ γύρο. Ο Γκοτς και ο Σαρικεϊσογλου έχουν δώσει ποιότητα στην ομάδα, ο Λιβαθηνός είναι έμπειρος πασαδόρος και ο Μπρίνγκμαν είναι ο καλύτερος παίκτης. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Υπάρχει πίεση αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

To Top