ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Φαβορί ο Άρης, θα ανέβαινε πέρυσι αν οι αντίπαλοι του δεν έπαιζαν με…αδιάφορες ομάδες»

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος και υποψήφιος για τον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή το πρωτάθλημα της football league.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Ο Άρης και ο Ο.Φ.Η είναι για εμένα τα φαβορί, από εκεί και πέρα υπάρχουν τα Τρίκαλα, η Καλαμαριά, η Δόξα Δράμας που είναι επίσης δυνατές.

Προσωπικά θέλω να ανέβει ο Άρης, όπως και όλες οι μεγάλες ομάδες αλλά με τον Άρη έχω ένα μεγαλύτερο δέσιμο.

Για την περσινή χρονιά και το ότι ο Άρης δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του:

Ο Άρης και πέρυσι θα ανέβαινε αν το πρωτάθλημα ήταν ανταγωνιστικό, αυτό πιστεύω, όμως οι αντίπαλοι των ομάδων που ήταν πρώτες έπαιζαν αδιάφορες, δεν λέω ότι έγινε τίποτα αλλά άλλο να αντιμετωπίζεις μια ομάδα με στόχους και άλλο μια ομάδα που δεν έχει κίνητρο.

Για την μέχρι τώρα εικόνα από τις ομάδες της Football League στους αγώνες κυπέλλου:

Αν εξαιρέσουμε τον Άρη που θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Πανιώνιο και τα Τρίκαλα δεν μου άρεσαν οι ομάδες της Β’ Εθνικής, εμένα μου αρέσει οι ομάδες να είναι ανταγωνιστικές, δεν λέω ότι ομάδα της Football League θα πάρει το κύπελλο, αλλά τουλάχιστον να φαίνονται ανταγωνιστικές.

Για την δική του καριέρα και το ότι ξεκίνησε από πολύ μικρός την προπονητική:

Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλος με πολύ μεγάλους προπονητές, τον κ.Σάντος, τον κ.Μπάγεβιτς, τον κ.Αναστασιάδη, τον Τάκη Λεμονή, πολλούς έμπειρους προπονητές.

Είναι πολύ καλές οι σχολές και τα διπλώματα, αλλά είναι άλλο να είσαι στον Άρη και να ζήσεις το τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο…

Για το δικό του πέρασμα από τον Άρη:

Όταν ήρθα η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, νομίζω όμως πως κέρδισα τον σεβασμό του Άρη και τον έχω και εγώ τον Άρη μέσα στην καρδιά μου.

Τον σεβασμό τον κερδίζεις με την δουλειά σου, το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές.

Για το εάν θεωρεί λάθος του βάσει αποτελέσματος το δεύτερο του πέρασμα από τον Άρη:

Όταν σου λέει ο Άρης ότι σε θέλει δεν μπορείς να πεις ότι έκανες λάθος που πήγες, πας και περπατώντας.

Το λάθος θεωρώ ότι είναι πως δεν έμεινα το καλοκαίρι, πιστεύω μέσα από την καρδιά μου πως αν είχα μείνει η ομάδα δεν θα είχε υποβιβαστεί, όχι για εμένα αλλά γιατί θα έμεναν και κάποια άλλα παιδιά, ο Γιαννιώτας, ο Διαμαντάκος, ο Ζαραδούκας θα έμεναν στην ομάδα.

Για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας:

Έχω μια πρόταση από την συγκεκριμένη ομάδα και την ευχαριστώ πολύ, βέβαια πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να πετύχεις κάποιους στόχους, υπάρχει αυτή η πρόταση όπως και κάποιες άλλες και μια πρόταση από την Κύπρο.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

Τον έχω συναντήσει σαν αντίπαλο και είχαμε μεγάλες κόντρες μέσα στο γήπεδο, αλλά βλέπω ότι όπου πηγαίνει πετυχαίνει, είναι πετυχημένος στην δουλειά του.

Ενώ τέλος κληθείς να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη είπε:

Το μήνυμα που μπορώ να στείλω εγώ στον κόσμο είναι να στηρίξει την ομάδα όπως την στήριζε πάντα.

To Top