ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φελντέιν: “Δύσκολος ο ημιτελικός γύρος με τον Άρη”

Ο Τζέιμς Φελντέιν περιμένει δύσκολη ημιτελική σειρά με τον Άρη και υπογράμμισε ότι ουδείς στον Παναθηναϊκό σκέφτεται τον Ολυμπιακό…

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα Goal News:

Για το Πρωτάθλημα και τους ενδεχόμενους τελικούς με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει πρώτα να πάμε εκεί, στους τελικούς. Είναι μεγάλα αυτά τα ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και μεγάλος δρόμος μέχρι να φτάσουμε εκεί. Δεν έχουμε το μυαλό μας στους τελικούς και στον Ολυμπιακό. Η διαδρομή ξεκίνησε με τον Κολοσσό, μετά θα έρθει ο Άρης, σε έναν γύρο στα ημιτελικά που θα είναι πιο δύσκολος και μετά θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό».

Για τον νέο τεχνικό των πράσινων, Αργύρη Πεδουλάκη: «Ο κόουτς Πεδουλάκης θεωρεί πολύ μεγάλο και σημαντικό το κομμάτι της άμυνας και ρίχνει το βάρος εκεί, κάτι πάντως που έκανε και ο κόουτς Τζόρτζεβιτς. Επίσης, ο νέος κόουτς θέλει να γυρνάμε πολύ την μπάλα, να κάνουμε έξτρα πάσα και να σουτάρουμε όταν είμαστε ελεύθεροι. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα και θα γίνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει ο προπονητής μας, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και θέλει χρόνο για να μας καταλάβει και να τον καταλάβουμε».

Για την «κοιλιά» που είχε στην απόδοσή του τον τελευταίο μήνα και την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις: «Όλοι ξέρουν ότι τον τελευταίο μήνα έπαιζα άσχημα. Αυτά συμβαίνουν όμως. Ήθελα απλά κάποια καλά παιχνίδια. Να βάλω κάποια σουτ. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις».

 

To Top