ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Εδωσε πνοή ο Αγγέλου, θέλω να φτάσω ψηλά με τον Άρη”

Ο μπασκετμπολίστας του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την παραμονή του στον Άρη είπε:

Σίγουρα το συναίσθημα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά για εμένα που όλη μου την ζωή παίζω σε αυτή την ομάδα. Νομίζω αυτό τελικά υπερίσχυσε και είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα και θα παραμείνω στην ομάδα.

Για το τι άλλο ήταν αυτό που τον έπεισε να παραμείνει είπε:

Σίγουρα ήταν οι συζητήσεις που είχα με τον προπονητή, με τους ανθρώπους του Άρη και της διοίκησης. Η πρόκληση για εμένα είναι μεγάλη και για όλους που θα είμαστε του χρόνου. Είμαι ανοιχτός σε προκλήσεις.

Για το ποιος είναι ο δικός του στόχος είπε:

Εγώ αυτό που θέλω πολύ είναι να υπάρχει μία καλή χρονιά σαν ομάδα και από εκεί πέρα εγώ θα κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής και άμα χρειαστεί θα δώσω το κάτι παραπάνω.

Για τον χρόνο που θα έχει να προετοιμαστεί το καλοκαίρι είπε:

Είναι μία μεγάλη ευκαιρία και είμαι σίγουρος ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο να συνεχίσω με τους προπονητές μου να δουλεύω σκληρά και αυτό θα βγει στο παρκέ του χρόνου.

Για την προηγούμενη χρονιά είπε:

Όπως έχω πει ήταν μία χρονιά γεμάτη εμπειρίες και μία χρονιά που ωριμάσαμε όλοι. Εγώ προσωπικά ωρίμασα αρκετά στον μπασκετικό χώρο και νομίζω ότι είναι πολύ χρήσιμη γιατί έχουμε πλέον έναν μπούσουλα για το τι μπορεί να συμβεί και πως εμείς μπορούμε να διευκολύνουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά ώστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες.

Μου έρχονται και συγκεκριμένες στιγμές, καταστάσεις και συναισθήματα με συμπαίκτες μου κυρίως. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Για την αλλαγή της διοίκησης είπε:

Ήταν κάτι που σίγουρα έπρεπε να γίνει ώστε να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και τελικά κρίνουμε πάντα εκ του αποτελέσματος βοήθησε στο να ορθοποδήσει ξανά η ομάδα, οικονομικά και ψυχολογικά.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε:

Είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ που πραγματικά αγαπάει αυτό το άθλημα όσο ελάχιστοι και σίγουρα έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο όπως και εμένα στο να αγαπάμε το μπάσκετ και να ακολουθούμε τα όνειρα μας.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:

Ο κόουτς έδωσε την δικιά του πνοή και την δική του εμπειρία και αποφασιστικότητα στην χρήσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Για το τι είναι αυτό που έμαθε από την περσινή χρονιά είπε:

Αυτό που κρατάω ανεξάρτητα από τι συμβαίνει πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να μη τα παρατάμε ποτέ.

Για την επόμενη χρονιά και το μέλλον του είπε:

Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στον Άρη και τα επόμενα χρόνια και να φτάσω ψηλά. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε για την νέα χρονιά από την άποψη ότι η ομάδα ακόμα χτίζεται, δεν έχουμε συμπληρώσει το μισό ρόστερ και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να χτιστεί η ομάδα και να δεθούμε μεταξύ μας.

Ένα στοίχημα είναι σίγουρα η Ευρωπαϊκή παρουσία και πρέπει να εμφανιστούμε από νωρίς έτοιμοι ώστε να πάρουμε τις νίκες που χρειάζεται στα προκριματικά και δούμε στο μέλλον το Champinos League.

Για τον κόσμο είπε:

Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και πρέπει να τους κρατήσουμε στο γήπεδο. Είναι και δική μας δουλειά, άσχετα τι γίνεται εξωαγωνιστικά, να τους έχουμε κοντά μας.

Η υπόσχεση του για την επόμενη χρονιά:

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι.

To Top