ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Να αποκομίσουμε κέρδη ενόψει των αγώνων με Κύμη και Τρίκαλα”

Ο Δημήτρης Φλιώνης έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό σε συνάρτηση με τους δύο πολύ κρίσιμους αγώνες μετά το Πάσχα, κόντρα σε Κύμη και Τρίκαλα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Έλληνας πλέι μέικερ έγραψε χαρακτηριστικά: “Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου μετά από 20 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, Παναθηναϊκού. Όλοι ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο με τους υψηλότερους στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ειδικά εντός έδρας παρουσιάζει μια ακόμη καλύτερη εικόνα. Το γεγονός αυτό αποτελεί κίνητρο για εμάς καθώς ξέρουμε την ομάδα μας. Εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και να φανούμε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοί γίνεται.

Θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε κέρδη απ’ αυτόν τον αγώνα, ενόψει των δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών με την Κύμη στην έδρα μας και κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, τα οποία πρέπει και θέλουμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μια μικρή διακοπή που θα έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε για την τελευταία και πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος με τους εναπομείναντες αγώνες.

Επειδή δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε ξανά στη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα”.

To Top