Φοβερές καταγγελίες στην Λάρισα για ξυλοδαρμό παίκτη από τον πρόεδρο!

Φοβερά πράγματα για ξυλοδαρμό από τον πρόεδρο της Λάρισας, κατήγγειλε σε ισπανικό ραδιόφωνο ο μέσος της ΑΕΛ.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όλα αυτά είναι μία ντροπή. Υπάρχουν πολλοί φίλοι μου στους οποίους δεν έχω πει ακόμα τίποτα. Υπάρχουν μερικές φορές που τα διηγούμαι στην οικογένεια μου και δεν τα καταλαβαίνουν».

Με αυτά τα λόγια ο Ισπανός μέσος της Λάρισας, Πέρικο βγήκε στον αέρα του ισπανικού ραδιοφώνου Radio Giralda και είπε απίστευτα πράγματα για όσα βιώνει στην Λάρισα: «Καθημερινά διευθετώ αμέτρητα χαρτιά, τρέχω σε δικηγόρους, γιατρούς, στην αστυνομία. Η οργάνωση εδώ είναι μία καταστροφή.

Ο πρόεδρος τις προάλλες με κάλεσε στο γραφείο του. Κάθε φορά που μιλάω με αυτούς, μιλάνε στα ελληνικά και μου μεταφράζουν στα αγγλικά. Εδώ και 6 μήνες μαθαίνω ελληνικά, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ καλά χωρίς να έχω μεταφραστή. Τότε αποφάσισα, ότι για να μην γελάνε άλλο μαζί μου να πάρω μεταφραστή, γιατί κάθε φορά που πήγαινα στα γραφεία μου άλλαζαν το συμβόλαιο, με ανάγκαζαν να υπογράφω χαρτιά τα οποία δεν ήξερα τι ήταν. Επειδή εγώ ήθελα να φύγω, στην τελευταία σύσκεψη, πήρα μαζί μια μεταφράστρια. Όταν πήγα να μπω, αυτή έμεινε στην πόρτα και δεν την άφησαν να μπει.

Τους είπε ότι δεν μπορούσα να μιλήσω στα αγγλικά και πως έπρεπε να ήταν μαζί μου για να μπορέσω να εκφραστώ σωστά. Τα έχω μαγνητοφωνημένα όλα εδώ διότι εδώ δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν. Είμαι ενοχλημένος. Τότε εκείνος άρχιζε να φωνάζει, να την προσβάλει και η μεταφράστρια είπε ότι με αυτό τον τρόπο δεν ήταν διατεθειμένη να μιλήσει με κανέναν. Όταν πήγαμε να φύγουμε, ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα, με έπιασε από τον λαιμό και μου έδωσε δύο χτυπήματα, με έβαλε πάνω στο τραπέζι και άρχισε να με βρίζει στα ελληνικά.

Όσοι ήταν εκεί δεν έκαναν τίποτα. Προσπάθησε να με χτυπήσει άλλη μία φορά, αλλά τον απέφυγα. Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα, όμως η μεταφράστρια έφυγε φωνάζοντας: «αστυνομία». Όταν ο πρόεδρος άκουσε αυτή την λέξη, έφυγε. Μετά πήγαμε στην αστυνομία, καταθέσαμε μήνυση και πήγαμε στον γιατρό, διότι με πονούσε ο λαιμός».

Παρά τα όσα κατήγγειλε, ο Πέρικο συνεχίζει να φέρεται με επαγγελματισμό: «Πρέπει να συνεχίσω να πηγαίνω στις προπονήσεις. εκεί κανείς δεν λέει το παραμικρό. Όλος ο κόσμος γνωρίζει, αλλά όλοι σιωπούν. Προσπαθούν να με τρομοκρατήσουν τα βράδια, όταν μου χτυπάνε το κουδούνι, προσπαθούν να με τρομάξουν για να εγκαταλείψω την πόλη και κάπως έτσι να με καταγγείλουν για αθέτηση συμβολαίου. Έχω συμβουλευτεί έναν Έλληνα δικηγόρο και με βοηθάει. Συνεχίζω να περιμένω τα έγγραφα από την αστυνομία και τον γιατρό ώστε να μπορώ να έχω κάποιες αποδείξεις. Δεν μπορώ να ρισκάρω. Είμαι 30 ετών και δεν μπορώ να φάω τιμωρία δύο ετών αν με καταγγείλουν για αθέτηση συμβολαίου. Τα βράδια έρχονται φίλοι σπίτι για να μου κάνουν παρέα ώστε να μπορέσω να κοιμηθώ».

Σύμφωνα με τον Πέρικο η προέλευση αυτής της διαφοράς σχετίζεται με το ότι: «θέλουν να υπογράψω ένα χαρτί που να λέει ότι είναι εντάξεις με τις πληρωμές και πως έχω λάβει όλα τα χρήματα, μέχρι τώρα κι εγώ διαφωνώ. Το σπίτι μου πληρώνεται απί την ομάδα και ο σπιτονοικοκύρης μου εδώ και ένα μήνα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως αν ο πρόεδρος σταματήσει να πληρώνει, τότε πρέπει να τα βάζω από την τσέπη μου. Το επόμενο είναι το αυτοκίνητο. Τις προάλλες με σταμάτησαν σε ένα μαγαζί της πόλης για να με πιέσουν». Κι ο εφιάλτης του Πέρικο -σύμφωνα με τα όσο ο ίδιος καταγγέλει- συνεχίζεται κάθε μέρα…

Πηγή: sdna.gr

To Top