Χωρίς κατηγορία

“Φτάνει πια με τους στημένους! Ο Άρης πρέπει να ανέβει! Έχει πρόεδρο, όποιος… γουστάρει ας έρθει με τα λεφτά του τον Μάιο”!

Τις θέσεις του σε ότι αφορά τα τεκταινόμενα του Άρη εξέφρασαν οι εκπρόσωποι του Super 3, στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα είπαν στον “Αρένα”:

Στην αρχική τους τοποθέτηση οι εκπρόσωποι των οργανωμένων  οπαδών του Άρη  χαρακτήρισαν ως τσίρκο τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, ενώ για την συνάντηση και την παρουσία τους εκεί, τόνισαν χαρακτηριστικά: ” Ήταν φυσικά μια συνάντηση-παρωδία.Μας κάλεσαν και πήγαμε. Δεν πήγαμε από μόνοι μας. Κάποιοι δυστυχώς πιστεύουν ότι ο Άρης είναι ακόμα κτήμα τους και ιδιοκτησία τους”.

Έπειτα αναφέρθηκαν στην παρουσία Γαλανού στην ομάδα, τονίζοντας ότι είναι ο άνθρωπος που πήρε το χρίσμα να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά συνάντησε εμπόδια και όχι μόνο: “‘Οταν ανέλαβε δεν λειτουργούσε τίποτα σε αυτή την ομάδα. Απο τη στιγμή που τον αφήνεις να τρέξει το τμήμα πρέπει να τον βοηθήσεις και όχι να τους βάζεις εμπόδια και να του σκάβεις τον λάκκο…”.

Χαρακτήρισαν ως… καραγκιοζιλίκι τα όσα έγιναν μεταξύ Παπαγεωργίου και Γαλανού με τις απαιτήσεις του πρώτου να έχει ένα ποσοστό της τάξεως του 40% από τις εισπράξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και στην υπόσχεση του Γαλανού ότι είναι διατεθειμένος να δίνει ένα 20% στον Ερασιτέχνη και από εκεί πέρα ότι χρειάζεται για να ξεχρεώσει ο σύλλογος.

Για άλλη μία φορά τόνισαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Άρης να πάει σε αγορά νέου ΑΦΜ, τονίζοντας: “Αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, να καθαρίσει το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη και να πάμε τον Μάϊο σε γ.σ. του ΑΣ, ώστε ο καθένας να καταθέσει την πρόταση του για την ομάδα. Ξεχάστε το ΑΦΜ άλλης ομάδας. Δεν θα αφήσουμε ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε θα δεχθούμε να είναι πρόεδρος του ΑΣ κάποιος παράγοντας που ασπάστηκε την αλλαγή του ΑΦΜ”.

Όσον αφορά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη με την οποία στήριξε έμπρακτα τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, είπαν: “Αυτή η ανακοίνωση-έκτρωμα ήταν απόλυτα στημένη. Ενώ η ομάδα είναι πληρωμένη κατά 90-95% πως γίνεται να έχουμε τέτοια ανακοίνωση του υπηρεσιακού προέδρου; Στήριξαν τον προπονητή και άδειασαν τον Γαλανό. Θα κάνουμε ολοκληρωτική αποχή αν γίνει κάποια αλλαγή. Δεν θα πάρετε ούτε ένα ευρώ…”.

Ενώ συνέχισαν τονίζοντας ότι από τη στιγμή που δεν έχει χρεώσει τον Ερασιτέχνη, φαίνεται πως έχει πληρώσει τους πάντες και δεν χρωστάει πουθενά, δεν γίνεται να τον απομακρύνεις από την θέση του υπευθύνου.

Για τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον Γαλανό, είπαν: “Σε αυτή την συνάντηση δεν αποδείχθηκε από πουθενά ότι μέχρι στιγμής ο πρόεδρος δεν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι στο τμήμα, το προσωπικό και τους παίκτες. Είναι στημένοι όσοι βγαίνουν στα ραδιόφωνα και όσοι στη συνάντηση επιδείκνυαν κάποια χαρτιά στη συνάντηση”.

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του αδερφού του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τόνισαν: “Αν ο Κάλας θέλει να κάνει την πρόταση του για τον Άρη να έρθει τον Μάιο και να βάλει τα λεφτά του σε μία τράπεζα. Όχι όμως τώρα! Κι αν εμφανιστεί κάποιος άλλος τι θα κάνουμε θα αλλάζουμε πρόεδρο κάθε εβδομάδα; Πλέον μιλάνε μόνο τα λεφτά και οι πράξεις. Κανείς δεν μπορεί να αγοράσει τώρα μετοχές. Δηλαδή να διώξουμε κάποιον που βάζει χρήματα, για να έρθει ένας άλλος που υπόσχεται ότι θα βάλει τα ίδια. Αν είναι έτσι, εμείς θα υποσχόμαστε ότι θα βάζουμε 200.000 ευρώ παραπάνω από όποια πρόταση γίνει”!

Για τον Ψηφίδη: “Ούτε να το σκέφτεται ο Ψηφίδης. Πρόεδρο στον ΑΣ που ήθελε το καλοκαίρι άλλο ΑΦΜ δεν το θέλουμε. Ούτε για πλάκα να το σκέφτεστε”

Επίσης τόνισαν: 

“Δεν θα ανεχτούμε άλλα παιχνίδια στην πλάτη μας. Δεν σιγοντάρουμε κανέναν. Όταν γίνει η εκκαθάριση θα μεταφέρεται όλα της μέλη της Λέσχης στον ΑΣ, ώστε να ισχυροποιηθεί ο Ερασιτέχνης και κανείς να μην έχει το θράσος να μιλάει για άλλο ΑΦΜ”.

“Δεν συντρέχει κανένας λόγος για γ.σ του Ερασιτέχνη. Η ομάδα έχει διοίκηση που θα κριθεί αν κάτι δεν πάει καλά. Θα κριθεί αν είναι σωστός απέναντι στον Ερασιτέχνη και ο Άρης θα ανέβει τραίνο”.

“Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο τους στημένους Άρης πρέπει να ανέβει”!

“Ο Γαλανός θα πρέπει να αποδώσει αυτά που πρέπει στον ΑΣ, καμία παραχώρηση σε αυτό”.

“Εμείς δεν είμαστε ούτε Γαλανός, ούτε Οικονόμου, είμαστε Άρης και ΑΣ. Και θα πεθάνουμε με τον Άρη μας. Δεν μας νοιάζουν τα πρόσωπα, αλλά ο σύλλογος. Δεν θα περάσουν οι ατιμίες. Ο Άρης έχει πρόεδρο στο ποδόσφαιρο και θα τελειώσει την χρονιά. Και όποιος… γουστάρει ας έρθει τον Μάιο με τα λεφτά του για να πάρει την ΠΑΕ”!

 

 

 

To Top