Φωτιάδης στο PRESSARIS: “Όλα είναι ανοιχτά, θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά είναι το θέμα των χρεών…”

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης Όμηρος Φωτιάδης, εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη σε αυτές τις δραματικές ώρες για τον σύλλογο, βρέθηκε το πρωί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις στο θέμα της μεταβατικής διοίκησης, από τη στιγμή που η διοίκηση Στεφανίδη αρνείται να αποσύρει την ομάδα από το κύπελλο, ενόψει της Γ’ εθνικής.

Μιλώντας στο PRESSARIS τόνισε πριν από λίγο αρχικά ότι: “Βρεθήκαμε από το πρωί στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, αφού όπως διαπιστώσαμε είναι η αρμόδια υπηρεσία για να μας διαφωτίσει σχετικά με το θέμα των χρεών και της μεταβατικής διοίκησης. Είναι γεγονός ότι όλοι οι άνθρωποι της υπηρεσίας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο, ώστε να βρεθεί λύση” για να συμπληρώσει:

“Είναι δεδομένη η διάθεση μας να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτές τις κρίσιμες ώρες. Απάντηση δεν πήραμε εάν υπάρχουν ή όχι ευθύνες για μια διοίκηση Πρωτοδικείου, θα περιμένουμε, αλλά ο χρόνος είναι δυστυχώς σε βάρος μας. Το θέμα των χρεών δεν είναι απλό, μια και κινδυνεύουμε να φορτωθούμε όλα τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων. Θα περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα…”¨.

To Top