ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χέρμπερτ: “Χαίρομαι για τον Άρη, σημαντικό για την ομάδα και την πόλη ο τελικός”

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ επέστρεψε μετά από εννιά χρόνια στο Αλεξάνδρειο και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο πάθος των φιλάθλων του Άρη.

Ο πρώην τεχνικός των κίτρινων και νυν των Σκαϊλάινερς τόνισε αρχικά πως “θυμάμαι το πάθος των φιλάθλων για το μπάσκετ, για την ομάδα, αυτό το πάθος που υπάρχει σε αυτή την πόλη. Σου ξυπνούν όμορφα συναισθήματα αυτές οι αναμνήσεις… Σαν κόουτς θα έχεις και καλές και κακές αναμνήσεις, είναι η φύση της δουλειάς. Δεν τελειώσαμε καλά την χρονιά, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Έτσι και εδώ έχω πολλές καλές αναμνήσεις, αλλά και κάποιες κακές”.

Για την πρόκριση του Άρη στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε: “Είναι πολύ μεγάλη νίκη για τον Άρη, είδα εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, την πανηγύρισαν. Χαίρομαι για τον Άρη, είναι σημαντικό για την ομάδα και την πόλη”.

Για το κίνητρο που μπορεί να έχει η δική του ομάδα στον όμιλο αφού μπορεί να προκριθεί μόνο ως πέμπτη είπε: “Ήμουν εκτός δράσης για πέντε μήνες, ο βοηθός μου έκανε πολύ καλή δουλειά όλο αυτό το διάστημα. Κάναμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και ουσιαστικά πρώτη φορά θα παρουσιαστεί αύριο η νέα ομάδα”.

Για τον αυριανό αγώνα είπε πως “θα είναι σκληρό παιχνίδι, με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο μετά την πρόκριση στον τελικό θα έχει αυτοπεποίθηση η ομάδα του Άρη. Τα πρώτα 6-7 λεπτά του αγώνα θα είναι κρίσιμα για την ομάδα μας. Εκεί δεν πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση να μας ξεφύγει και να ελέγξουμε τον ρυθμό”.

To Top