ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαβίτο: “Ο Άρης θα ανέβει! Ήθελα να επιστρέψω, αλλά… “

O Χαβιέ Χαβίτο μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι ο Άρης βρίσκεται κοντά στην άνοδο του ενώ υποστήριξε ότι εάν υπάρξει πρόταση από την Ελλάδα και τον ικανοποιεί θα επιστρέψει. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι προσπάθησε να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους του Άρη αλλά δεν τα κατάφερε και εφόσον ήρθε η πρόταση από την Ισπανία αποφάσισε να επιστρέψει στην χώρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Metropolis 95.5

 

Για την επιστροφή του στην Ισπανία: «Προσπάθησα να βρω κάποια ομάδα να μου κάνει μια καλή προσφορά αλλά αυτή δεν ήρθε. Έμεινα στο σπίτι και αυτό το μήνα μίλησα με πολλές ομάδες και στο τέλος ήρθε μια ομάδα από την Ισπανία που είναι δίπλα στο σπίτι μου και αφού ήταν καλή η πρόταση ήρθα».

Για τη νέα του ομάδα: «Φέτος είναι δύσκολη η χρονιά και η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλει να την ξεπεράσει και για αυτό κάνει καλές μεταγραφές».

Για τον Πανθρακικό: «Περιμένουμε πότε και πόσα θα παίρνουμε δύσκολα είναι πάλι».

Για τον Άρη: «Είναι κοντά να ανεβεί αλλά έχει αγώνες ακόμη. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ το ήθελα το καλοκαίρι και προσπάθησα αλλά δεν πήρα απάντηση από την ομάδα. Προσπάθησα να μιλήσω με Αναστόπουλο και Καρυπίδη αλλά δεν απάντησαν. Εάν δεν έχω απάντηση τι να κάνω; Μας αρέσει η ομάδα και η πόλη αλλά δεν είχα πρόταση».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Ο Ολυμπιακός παίρνει βαθμούς, έχει διαφορά και σίγουρα θα το πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί βλέπεις πολλές ομάδες πίσω από τον Ολυμπιακό».

Για την επιστροφή στην Ελλάδα: «Το πρώτο που προσπάθησα ήταν να πάω στον Άρη. Εάν έχω καλή πρόταση και με πληρώνει βέβαια θα επιστρέψω. Τα παιδιά μου και εγώ έχουμε μιλήσει στην Ελλάδα».

To Top