ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χαλάρωμα και… φουλ ρυθμοί από Γεωργιάδη

Χωρίς… ανάσα οι παίκτες του Άρη, οι οποίοι σήμερα έδωσαν “ραντεβού” στο “Δασυγένειο”, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής με τον Καμπανιακό. Ο Ραούλ Μπράβο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νίκος Γεωργιάδης ανεβάζει συνεχώς… ρυθμούς για να είναι απολύτως έτοιμος. Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: 

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Καμπανιακό (29/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό 2007 ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Γεωργιάδης από σήμερα άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και ακολούθησε μέρος από το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Στον αντίποδα, ο Ραούλ Μπράβο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

 

To Top