Χαμηλοί τόνοι στα αποδυτήρια, το μυαλό στην επόμενη μέρα

Η σημερινή νίκη επι της Καστοριάς στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής πέρασε ανεπτιστρεπτί στο παρελθόν, με τους “κίτρινους” να κάνουν πράξη αυτό που τόνιζαν τις τελευταίες μέρες. Το καθήκον τους…

Πανηγυρισμοί σε αυτή την περίπτωση δεν χωράνε κάτι που άπαντες στο ποδοσφαιρισκό τμήμα αλλά και στη διοίκηση γνωρίζουν και γι αυτό και έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα τους στην αυριανή μέρα.

Ρεπό, όπως είναι αναμενόμενο δεν θα υπάρξει, καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και παρότι η ομάδα έδειξε σήμερα αρκετά καλά στοιχεία έχει τα περιθώρια μέσα από σκληρή δουλειά να βελτιωθεί και να αγγίξει την ετοιμότητα που επιθυμεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Στα αποδυτήρια κρατήθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο χαμηλοί τόνοι, ενώ δεν υπήρξε κάποια ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές. Ο 57χρονος τεχνικός δεν είχε και πολλά να πει μετά το πέρας της αναμέτρησης στους ποδοσφαιριστές του, απλά αρκέστηκε σε κάποιες παρατηρήσεις για λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ανανεώνοντας το ραντεβού για αύριο το απόγευμα.

To Top