Χαμός στην Κύπρο με Παλαθουέλος! Τον καταγγέλει ο πρόεδρος του Ερμή ότι… έκλεψε από κατάστημα της Nike!

Ντόρος προκλήθηκε με αφορμή δηλώσεις του Ρούβεν Παλαθουέλος ο οποίος αποχώρησε πριν μερικές μέρες από τον Ερμή στην Κύπρο.

Όπως μεταδίδει το sentragoal Κύπρου:

“Ο Ισπανός μέσος σε τοποθετήσεις του αρχικά σε ισπανικό μέσο, χαρακτήρισε «κακό πρόεδρο» τον Λούκα Φανιέρο, ενώ με το ίδιο επίθετο «στόλισε» και τον προπονητή των «φτεροπόδαρων» Νικόδημο Παπαβασιελίου.

Η απάντηση, όμως, ήταν άμεση από τον Φανιέρο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Παλαθουέλος έκλεψε φανέλα από κατάστημα της Nike στη Λάρνακα: «Ο Παλαθουέλος πήγε σε ένα μαγαζί της Nike στη Λάρνακα, έκλεψε, έβγαλε τα κουμπιά (σ.σ. ασφαλείας) από την φανέλα, τα έβαλε σε τσέπη παντελονιού και την φόρεσε κάτω από τα ρούχα του σύμφωνα με τα λεγόμενα των τριών πωλητριών που ήταν μέσα. Δεν είμαστε εμείς που είπαμε ότι ο άνθρωπος έκανε κλοπή, αλλά η Nike σε εμάς. Γι’ αυτό πλήρωσε 58 ευρώ τον υπάλληλο μόλις του είπε ότι θα πάει στην Αστυνομία και παραδέχθηκε το λάθος του. Δεν του είπαμε τίποτα εμείς. Τον είχαμε στην ομάδα, αλλά ο χαρακτήρας του άλλου φαίνεται από εδώ».

Επίσης, ο Παλαθουέλος σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «Protathlima», είπε ότι έφυγε από τον Ερμή γιατί δεν του άρεσε ο νέος προπονητής, αλλά και για το λόγο πως δεν έπαιζε βασικός.

Ο πρόεδρος του Ερμή θέλησε να προστατέψει τον προπονητή και με τα όσα είπε δείχνει να του έχει τυφλή εμπιστοσύνη: «Μίλησα με όλους τους ποδοσφαιριστές, έναν προς έναν και μόλις ήρθε ο προπονητής δεν τους άρεσε, έτσι μου είπανε, γιατί πριν έκαναν διακοπές και τώρα κάνουν προπόνηση. Μετά από δύο βδομάδες, συνεχάρησαν οι παίκτες τον προπονητή για την πολύ καλή δουλειά»”.

To Top