Χαριστέας: “Όλοι όσοι αγαπούν τον Άρη να βρεθούν κοντά στην ομάδα”

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν στην εκδήλωση της Δευτέρας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης πρώην πια ποδοσφαιριστής δεν κρύβει την αγωνία του για τον Άρη…

Πριν μερικές βδομάδες σε εκδήλωση για την Εθνική την είχε καταθέσει μέσα από τη συνομιλία του με το PRESSARIS, κάτι ανάλογο έκανε και στο περιθώριο της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης για τα 101 χρόνια του συλλόγου.

«Το Σάββατο θα είμαι στο γήπεδο, θα είμαι κι εγώ εκεί! Θα έρθω στο γήπεδο για να παρακολουθήσω αυτό το παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό, όπως πιστεύω πως πρέπει να είναι εκεί και να βοηθήσουν όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Χαριστέας ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του από την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες έγιναν πολλές κρούσεις στον Χαριστέα για να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, αλλά διάφορες καταστάσεις και γεγονότα τον κράτησαν μακριά. Ο ίδιος πάντως (υπηρετεί αυτές τις μέρες την στρατιωτική του θητεία…) δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Άρη και τη θέληση να βοηθήσει μια συνολική προσπάθεια, η οποία θα έχει τις βάσεις για μια προοπτική.

To Top