ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαριτωνίδης: «Γιατί απέτυχαν οι άλλοι τρεις»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του τμήματος βόλεϊ των “κίτρινων” , Κώστας Χαριτωνίδης, που είναι ένας από τους υποψήφιους για τις προσεχείς εκλογές της ΕΟΠΕ, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους θέλει ν΄ αναλάβει τις τύχες του ελληνικού βόλεϊ.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

  • Γιατί κατεβαίνετε στις εκλογές, σε μία δύσκολη εποχή;

«Γιατί δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά, τόσο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα όσο και στις Εθνικές ομάδες. Δεν μπορεί να γίνονται 350 αναβολές για διάφορους λόγους. Έχουμε ένα άθλημα ανυπόληπτο χωρίς προοπτική εάν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεν έχω την φιλοδοξία να γίνω αιώνιος παράγοντας, απλά θέλω να βοηθήσω να μπουν τα πράγματα στην σωστή θέση».

  • Γιατί να σας ψηφίσει ο κόσμος;

«Το ατού της παράταξης μας και το δικό μου, επίσης, είναι ότι έχω περάσει από όλα τα στάδια του βόλεϊ και μπορώ κάποια πράγματα να τα αντιλαμβάνομαι καλύτερα.

Επίσης έχουμε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους τρεις. Η ομάδα Μαυρομάτη-Στουραΐτη έξι χρόνια ήταν διοίκηση, άρα θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν πάρα πολλά πράγματα. Το ότι είχαν διαφορές μεταξύ τους  δεν αφορά καθόλου το άθλημα. Ο κύριος Μελισουργός ήταν η διοίκηση που ανέτρεψε τον  κύριο Μπελιγράτη, και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά πράγματα, γιατί και λεφτά υπήρχαν στην Ομοσπονδία, αλλά δυστυχώς το μόνο που έγινε ήταν να διχαστεί ο κόσμος του βόλεϊ. Έγινε και κάτι πρωτοφανές πήραν σε 2 χρόνια επιχορηγήσεις 3 χρόνων 2008-2009-2010».

  • Πώς είναι το κλίμα των εκλογών;

«Είμαι άνθρωπος που δεν απαντώ σε κακοήθειες γιατί πολλές φορές δεν τα διαβάζω. Πιστεύω το άθλημα μας πρέπει να σταματήσει να είναι κουτσομπολίστικο, και πρέπει κάποια στιγμή να μιλάμε μόνον για βόλεϊ, και πώς θα το κάνουμε καλύτερο».

To Top