ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χατζηβρέττας και Ντικούδης στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη (photos)

Ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Δήμος Ντικούδης με αφορμή της παρουσίας τους στο φιλικό επίδειξης των αδελφών Αντετοκούνμπο, επισκέφθηκαν το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “δύο παίκτες που φόρεσαν στο (όχι και τόσο μακρινό) παρελθόν τη φανέλα του Άρη, επισκέφθηκαν το Μουσείο Μπάσκετ του Αυτοκράτορα.

Ο λόγος για τον Νίκο Χατζηβρέττα και τον Δήμο Ντικούδη. Πριν από την έναρξη της εκδήλωσης «Antetokounbros 2017», όπου οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο αντιμετωπίζουν τη «χρυσή» Εθνική του 2005 στο «Nick Galis Hall», ο πρώην αρχηγός του Άρη και ο παλαίμαχος Θεσσαλός φόργουορντ δεν έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στο Μουσείο της ομάδας μας.

Οι δύο πρώην διεθνείς άσοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το Μουσείο και τα εκθέματά του και δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν δίπλα στις φανέλες τους.

Την ώρα που ο Νίκος Χατζηβρέττας και ο Δήμος Ντικούδης επισκέφθηκαν το Μουσείο, παρών ήταν (για δεύτερη φορά, μετά από τον Ιούνιο του 2016) και ο θρύλος της Barcelona, Audie Norris, με τον οποίο είχαν εγκάρδιο διάλογο. «Όταν εσύ μεσουρανούσες, εμείς ήμασταν μικρά παιδιά», του είπαν, ενώ ο Norris έδειξε εντυπωσιασμένος μαθαίνοντας για τους τίτλους που έχουν στη συλλογή τους οι δύο παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές”.

To Top