Χιλιόμετρα συμπαράστασης μέχρι τα… σύνορα! Επικοινωνία με Σουφλί: “Η φιλοξενία στον λαό του Άρη δεδομένη”!

Η ομάδα του Άρη, ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ δεν θα είναι μόνοι στο σημερινό παιχνίδι στο ακριτικό Σουφλί. Το Σάββατο το βράδυ πήραν μια πρώτη γεύση από την θερμή “κιτρινόμαυρη” υποδοχή στο Διδυμότειχο, όπου κατέλυσε η αποστολή.

Οι φίλαθλοι του Άρη για μια ακόμη φορά, αποδεικνύονται… παντός καιρού, θα κάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα… συμπαράστασης, φτάνοντας μέχρι τα σύνορα, προκειμένου η ομάδα να νιώσει τη θετική ενέργεια της κερκίδας!

Από κει και πέρα, είναι γνωστό ότι έχει απαγορευτεί η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών, αλλά η μοναδική θύρα στο γήπεδο του Σουφλίου αναμένεται να… κιτρινίσει από τον κόσμο που θα μεταβεί είτε από τη Θεσσαλονίκη, είτε από τη Θράκη, αλλά και κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Αρη και ειδικά του Ερασιτέχνη,  ήταν σε συχνή επικοινωνία με το Σουφλί και τη διοίκηση της ομάδας του Έβρου. Το μήνυμα σαφές: “Η φιλοξενία είναι δεδομένη, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα! Το Σουφλί και ο κόσμος του, ετοιμάζονται να ζήσουν το ιστορικό ματς και να απολαύσουν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα…”  όπως τόνιζαν οι επικεφαλής της θρακικής ομάδας. 

To Top