ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρηστίδης: «Και τώρα ο Άρης»

Ένας από τους «χρυσούς» εφήβους, που πανηγύρισαν χθες την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου, ο Βασίλης Χρηστίδης, μίλησε στο «YellowRadio 92.8» για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και για το μέλλον του και το ενδιαφέρον του Άρη.

Για την επιτυχία της Εθνικής Εφήβων: «Ήταν μία τεράστια επιτυχία, όχι μόνο γιατί κατακτήσαμε την πρώτη θέση σ΄ ένα δύσκολο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά γιατί κάναμε όλη την Ελλάδα να ξεχάσει τα προβλήματα και να πανηγυρίσει μαζί μας την επιτυχία».

Για το ρόλο του στην Εθνική Εφήβων: «Εγώ και ο Μιχάλης Λούντζης είμαστε οι μικρότεροι αυτής της Εθνικής ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαμε ευθύνες ή ότι δεν προσφέραμε, όταν μας το ζήτησε ο προπονητής. Δεν είχαμε καθόλου άγχος, γιατί αυτή η ομάδα ήταν μία μεγάλη παρέα. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε μόνο εμείς οι δύο μικροί στην ομάδα».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας ιδιαίτερα στους τελευταίους αγώνες: «Μετά τον αγώνα με τη Γαλλία, είπαμε όλοι οι παίκτες να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές και μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο. Καταφέραμε να το δείξουμε στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα».

Για τις συζητήσεις με τον Άρη και την κατάληξη που θα έχουν αυτές: «Λογικό είναι αυτήν την περίοδο να προείχε η Εθνική ομάδα. Τώρα που ολοκλήρωσα τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ασχοληθώ πρώτα απ’ όλα με αυτό το θέμα».

To Top