ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χριστοφορίδης: «Με έρανο δεν έχουμε καμία τύχη!»

Μετά τη χθεσινή νέα απορριπτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων για ανάκληση της πρώτης απόφασης, στον Αρη εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες στο Διαιτητικό Δικαστήριο με τις πιθανότητες για ανατροπή της απόφασης να είναι ελάχιστες, όπως τουλάχιστον λένε οι νομικοί.  

 

«Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά, αλλά και τα οικονομικά περιθώρια για κάτι τέτοιο, δεδομένου πως αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν χρόνο και χρήμα και στην περίπτωση του Αρη δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο. Με εράνους δεν έχουμε καμία τύχη», σχολίασε στη «Μέτροσπορτ» ο Σπύρος Χριστοφορίδης, ένας εκ των νομικών εκπροσώπων του Αρη.  

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι: “Για να προσφύγει η ομάδα στα πολιτικά δικαστήρια χρειάζονται παράβολα αξίας περίπου 5.000 ευρώ, για το CAS το ποσό τριπλασιάζεται. Στον Ερασιτέχνη Αρη δεν υπάρχει ούτε ευρώ (!) και για να σταλεί η προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο φανταστείτε ότι πλήρωσαν τα παράβολα  τρεις Αρειανοί φίλαθλοι, οι κ.κ. Ναούμ, Δεσύπρης, Κάρλας.  Καλώς ή κακώς, ο δρόμος για δικαίωση απαιτεί εκτός από διάθεση και χρήμα κύριοι…”.

To Top