ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χριστοφορίδης: « Προχωράμε για το Διαιτητικό»

Πρώτη αντίδραση μετά την απορριπτική απόφαση για τον Αρη, από τον Σπύρο Χριστοφορίδη, ενός εκ των δικηγόρων που εκπροσώπησαν τους κιτρινόμαυρους στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. 

«Πρόκειται για άλλη μία μη αναμενόμενη απόφαση από την συγκεκριμένη επιτροπή», λέει στο novasports.gr και συνεχίζει:

«Βγαίνοντας από την αίθουσα, όχι μόνο εγώ, αλλά και οι άλλοι συνάδελφοι που παρασταθήκαμε στην υπόθεση, είχαμε την εντύπωση πως όλα θα πήγαιναν κατ΄ ευχήν. Δυστυχώς, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, πηγαίνοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η προσφυγή στο οποίο ήταν άλλωστε ευθύς εξαρχής η δική μας στόχευση. Προχωράμε, λοιπόν, για το Διαιτητικό, ελπίζοντας στην ανατροπή. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε και τίποτ΄ άλλο να κάνουμε. Γνωρίζω πως τα πράγματα είναι, πια, εξαιρετικά δύσκολα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους».

Σε ερώτηση περίπτωσης προσφυγής στο CAS ή στα πολιτικά δικαστήρια, ο κ. Χριστοφορίδης, απάντησε: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά, αλλά και τα οικονομικά περιθώρια για κάτι τέτοιο, δεδομένου πως αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν χρόνο και χρήμα και στην περίπτωση του Αρη δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο», κατέληξε.

To Top