Χριστός Ανέστη! Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και σύντομα “Ανάσταση” στον ΑΡΗ!

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών,
θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασιν,
ζωήν χαρισάμενος… 

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα, η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Οικονομική κρίση στην κορύφωσή της, κρίση θεσμών, κρίση σε όλα τα επίπεδα. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς».

Την ίδια ώρα ο λαός του Άρη, η πιο περήφανη αθλητική οικογένεια όπως αυτή του Μακεδονικού συλλόγου, βιώνουν τη δική τους “σταύρωση”, με τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ιστορίας, σε έναν “Γολγοθά” που μοιάζει ανηφορικός και ατέλειωτος όσο ποτέ. Ένας σύλλογος που γέμισε από αμέτρητους “Ιούδες” που για πολλές χούφτες… αργύρια πρόδωσαν τον κόσμο του, καταδικάζοντας τον στην “σταύρωση”! 

Η ευχή που βγαίνει από τις καρδιές χιλιάδων Αρειανων είναι μια και μοναδική: να έρθει σύντομα και η “Ανάσταση” του Άρη, η χαρά και η λύτρωση!

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στον ΑΡΗ!

To Top