ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρυσανθόπουλος: “Περήφανοι! Ο Άρης πάντα και παντού παίζει για την πρώτη θέση»

Ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Άρη μίλησε με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας είπε:

Εγώ ήθελα να συμμετέχω σε αυτήν τη προσπάθεια που ξεκινήσαμε από την πρώτη μέρα και κυνήγησε ουσιαστικά την ομάδα για να γίνει ανταγωνιστική και νομίζω ότι το αποτέλεσμα το έδειξε αυτό και τον ευχαριστώ δημοσίως. Εμένα ο ρόλος μου ήταν στο γήπεδο να προσφέρω ότι μπορώ και με ένα πόδι ακόμα. Πάνω απ’όλα είμαστε περήφανοι που είμαστε μια καλή παρέα και ομολογώ ότι το καλύτερο είναι αυτό που ζήσαμε μεταξύ μας όλα τα παιδιά, δεν είχαμε ίντριγκες και διαφωνίες. Στην ηλικία που είμαστε δεν πρέπει να έχουμε αθλητικό εγωισμό.

Τον Σάββα τον Ηλιάδη τον ήξερα σαν παίκτη μιλούσαμε αλλά δεν ήξερα πως συμπεριφέρεται στο γήπεδο και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο ισχύει και για τον Σωτήρη τον Καραποστόλου και τον Σάββα Καμπερίδη. Υπήρχε ένα καλό κλίμα και το πήγαμε πετυχημένα μέχρι το τέρμα, το ευχαριστιόμασταν. Με κάποιους που ήρθαν χθες και μιλήσαμε είδαν έναν πολύ ωραίο αγώνα με 107 πόντους και 89 οι αντίπαλοι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αρίωνα ήταν και αυτοί ανταγωνιστικοί.

Ο Άρης προπαντός στο μπάσκετ δεν μπορεί να μην έχει στόχο την πρώτη θέση ακόμα και στο τουρνουά 35+. Είναι στο DNA της ομάδας αυτό, δεν δεχόμασταν να χάσουμε και νομίζω περάσαμε κάποια μηνύματα. Νομίζω ότι με το κάλεσμα του Χάρη, όποια παιδιά συμμετέχαμε φέτος θα είμαστε πρόθυμοι να συμμετέχουμε και του χρόνου.

Για τον Άρη είπε:

Δεν μπορώ να έχω εικόνα γιατί δεν συμμετέχω άμεσα στην καθημερινότητα της ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι τα άτομα που θα τρέξουν την ομάδα φέτος είτε διοικητικά είτε προπονητικά θα κάνουν το καλύτερο. Θετικότητα και θετικές σκέψεις υπάρχουν. Το μήνυμα που θέλαμε να δώσουμε είναι ο Άρης συνεχίζει και θα συνεχίζει να υπάρχει. Είμαστε δίπλα στην ομάδα κάθε στιγμή που το χρειάζεται. Μας απασχολούν τα δρώμενα αλλά δεν είναι στο χέρι μας να τα διαχειριστούμε γιατί είμαστε σε εισαγωγικά έξω από τις αποφάσεις. Εύχομαι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα.

Για την προσπάθεια του με τις ακαδημίες είπε:

Κάνουμε μία προσπάθεια εδώ και 7 χρόνια και τρέχουμε έναν σύλλογο και την ΑΓΕΠ και την ΑΚΕΠ. Σε καθημερινή βάση η προσπάθεια είναι μεγάλη έχω γύρω στα 500-550 παιδιά που οι γονείς και τα παιδιά μας τιμάν. Για να γίνεται αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει καλά. Όπως λέμε δεν γίνεται όλα τα παιδιά να παίξουν επαγγελματικό μπάσκετ αλλά ρεαλιστικά είναι δύσκολο. Σε κάθε παιδί θέλουμε να περνάμε την φιλοσοφία του μπάσκετ και του αθλητισμού και θα δώσουμε τις καλύτερες βάσεις ως προπονητές.

Αν μου ζητηθεί κάποιο παιδί για να συμμετέχει στα παιδικά group και αν είναι η επιθυμία των διοικούντων της ομάδας βεβαία και είμαστε ανοιχτοί. Εμείς δεν κόβουμε το μέλλον κανενός παιδιού.

To Top