Χωρίς Γαβριηλίδου με Βόλο 2004

Η γυναικεία ομάδα του Άρη συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Βόλο 2004 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας.

Μοναδική αποσυία αυτή της Εύης Γαβριηλίδου που έχει τραυματιστεί στο μάτι και δύσκολα θα συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη Άρη:

“Το δεύτερο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής,δίνουν τα κορίτσια του ΑΡΗ μας εναντίον της ομάδας του Βόλου.

Ο ΑΡΗΣ έχει ως μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό στο μάτι της βασικής τερματοφύλακα της Εύης Γαβριηλίδου, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή της στον αγώνα.

 Η Μιχαέλα Παράσχου και η Άννα Κηπουρού επιστρέφουν μετά την τιμωρία, που είχαν από το περσινό πρωτάθλημα και δεν αγωνίστηκαν ούτε στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Χανίων.

Οι κίτρινες θα προσπαθήσουν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς για το πρωτάθλημα της Α Εθνικής και παίζουν με έναν αντίπαλο που έχει -2 βαθμούς λόγω τιμωρίας από το περσινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα γίνει στα Βασιλικά, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα της ανδρικής ομάδας με την Καστοριά, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον θεσμό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Α΄ Εθνική 2014-2015,2η αγωνιστική

26/10/2014 15:00 Δημοτικό Γήπεδο Βασιλικών ΑΡΗΣ-Βόλος 2004

Διαιτητής:Φωτιάς Βασίλειος(ΕΠΣ Πέλλας)
Α βοηθός:Γεώργιος Ταγκαλίδης (Ε.Π.Σ. Πέλλας)
Β Βοηθός:Τριανταφυλλίδης Ιωάννης(ΕΠΣ Πέλλας)
Παρατηρητής:Γκόγκου Στυλιανή(ΕΠΣ Μακεδονίας)

To Top