Χωρίς διαφοροποιήσεις, εμπιστοσύνη στον… “κορμό”

Πολύ δύσκολα θα υπήρχαν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη, εφόσον η τεχνική ηγεσία δεν είχε απουσίες και είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση της.

Είναι εμφανές, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης η επιθυμία του να εμπιστευτεί ένα “κορμό” παικτών με τους οποίους θα πορευτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κυνηγώντας το απόλυτο νικών.

Για παράδειγμα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φυσέκης, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική από τους Γκόλια και Σαμαρά. Εφόσον, ο Σταυρόπουλος αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας, τότε στο αριστερά θα αγωνιστεί ο Λιόνης, που πλέον λογίζεται ως βασική μονάδα από τον Καλαϊτζίδη.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν και πάλι οι Καλογέρης-Σανιά, στους οποίους ο 57χρονος τεχνικός στηρίζει πολλά και περιμένει ακόμα… περισσότερα. Βασικός για μία ακόμα αγωνιστική ο Ν΄Λουντούλου, που αυτή τη φορά θα παίξει στα αριστερά της επίθεσης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν ο αρχηγός της ομάδας Πόι και ο Καπνίδης, δίδυμο που οδηγεί επιθετικά με τα γκολ του φέτος τον Άρη

To Top