Χωρίς οδηγούς και χωρίς γραβάτες οι υπουργοί

Με Ι.Χ., χωρίς οδηγούς και χωρίς γραβάτες, η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει πράξη το «μηδενική ανοχή στα φαινόμενα αλαζονείας» του Πρωθυπουργού.

Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει πράξη το «σεμνά και ταπεινά» από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Στα αυτιά των υπουργών και υφυπουργών ηχεί ακόμη η «απειλή»-δήλωση Τσίπρα ότι δεν θα ανεχτεί φαινόμενα αλαζονείας.

Και πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ο νέος υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης έφθασε σήμερα στο γραφείο του οδηγώντας μόνος του το Ι.Χ του και παρκάροντας στην είσοδο του κτηρίου όπως τον κατέγραψαν και οι κάμερες.

Κι όταν τον είδαν οι δημοσιογράφοι απάντησε με χιούμορ ότι «Δεν έχουμε βάλει υπεύθυνο για τα θέματα της βροχής κι αντιμετωπίζουμε προβλήματα όταν βρέχει με την κυκλοφορία».

Στο υπουργείο Άμυνας ο γιος του Κώστα Ήσυχου, του στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα με ειδίκευση και στενότατες σχέσεις με τις περισσότερες κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής, υπηρετεί εδώ και δυο μήνες την θητεία του στη Μεγίστη, στο ακριτικό Καστελόριζο.

Πηγή: thetoc.gr

Τέλος, ο νέος υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Λαφαζάνης, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας, οδηγεί μόνος του το ιδιωτικό του αυτοκίνητό δηλώνοντας στους δημοσιογράφους που του τηλεφωνούν ότι δεν έχει σκοπό να αλλάξει τις συνήθειές του.

To Top