Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση

Διπλή προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση με ασκήσεις τακτικής το απόγευμα περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Άρη, ενώ  όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης

Το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης και πρόληψης τραυματισμών στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καστοριά (01/02, 15:00) στο Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Το ευχάριστο είναι ότι και η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»».

To Top