Χωρίς φιλικά κατά την διάρκεια παραμονής στο Πράβετς, εκτός αν…

Εξαρχής είχε αποφασισθεί να μην δοθεί κανένα φιλικό κατά την διάρκεια παραμονής της αποστολής του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ωστόσο ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Καλαίτζίδης να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση, αλλά μόνο αν αυτό πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που στην ομάδα προταθεί η διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης από ξένο ευρωπαϊκό σύλλογο, ο τεχνικός των “κίτρινων” είναι διατεθειμένος να “σπαταλήσει” δύο-τρεις μέρες από την προετοιμασία της ομάδας για την πραγματοποίηση αυτού. Φυσικά, η αποστολή θα πρέπει να κάνει ένα μικρό… διάλειμμα από την προετοιμασία της και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτο γιατί μία τέτοια αναμέτρηση θα επιφέρει οικονομικό κέρδος στον Άρη (εισιτήρια, διαφημίσεις, τηλεοπτικά κ.α.) και αναλογιζόμενος και ο ίδιος τις δυσκολίες που υπάρχουν στον σύλλογο δείχνει θετικός στο να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκκρεμούν οι συζητησεις για φιλικό στο “Κλ. Βικελίδης” με την Κλαμπ Μπριζ, λόγω της απόκτησης του Σωκράτη Διούδη, αλλά και με την ομάδα που θα αναλάβει να “κλείσει” η εταιρία αθλητικής ένδυσης Macron, που από φέτος συνεργάζεται με τον Άρη.

To Top