ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα ανοιχτά με το μέλλον του Ούγκο Σόουζα…

Επιθυμία του Άρη είναι να παραμείνει στην ομάδα, όπως και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Η διαφορά ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους» και τον Ούγκο Σόουζα, είναι ξεκάθαρα οικονομική κι αν δεν «γεφυρωθεί» το «χάσμα», τότε τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον του Πορτογάλου.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Τα οικονομικά «θέλω» του Άρη, δεν συμβαδίζουν απόλυτα με αυτά του Ούγκο Σόουζα. Σε ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών, είχαμε αναφέρει τα ποσά που… έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Περίπου 170.000 ευρώ θέλει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, κοντά στα 120.000 με ανοιχτό το ενδεχόμενο για μπόνους προσφέρει ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα, επιθυμούν ένα αξιόλογο μέρος του συμβολαίου του Ίβηρα αμυντικού, να καθοριστεί ανάλογα με την βαθμολογική κατάληξη της ομάδας, στην σεζόν της επιστροφής, στη Σούπερ Λίγκα.

Προοπτική που δεν φαίνεται να γίνεται απόλυτα αποδεκτή από την πλευρά του 25χρονου στόπερ, καθώς επιθυμία της είναι να «κλειδώσει» η αμοιβή, δίχως αστερίσκους, για μπόνους. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να υπάρξει εκ νέου επαφή του Θοδωρή Καρυπίδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Ίλια Ίβιτς, με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Ούγκο Σόουζα, αρκετές και μάλιστα οι τρεις από την Ελλάδα. Ο ίδιος έχει δώσει προτεραιότητα στον Άρη και εν συνεχεία, ανάλογα με τις εξελίξεις, θα πράξει , συζητώντας είτε με την Ελλάδα, είτε με το εξωτερικό. Οι πιθανότητες μέχρι στιγμής για παραμονή, είναι απόλυτα μοιρασμένες.

To Top