Όλα ξεκινούν από την άμυνα! Οι δύο πρωταρχικοί στόχοι του Άρη για νίκη επί του Πανσερραϊκού…

Ο Άρης υποδέχεται το Σάββατο τον Πανσερραϊκό, παίζει με την πλάτη στον τοίχο και θέλει το κέρδος του από αυτό το παιχνίδι να είναι αποκλειστικά και μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης.

Για να το επιτύχει αυτό χρειάζεται να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα για πέμπτο σερί παιχνίδι φέτος στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι “κίτρινοι” έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 12 τέρματα και αντιμετωπίζουν το Σάββατο την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (45 γκολ).

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι οι αμυντικοί του Άρη θα έχουν σαφέστατα δυσκολότερο έργο από ότι στα τελευταία τους παιχνίδια. Άλλωστε ο Πανσερραϊκός είναι μόλις η δεύτερη ομάδα φέτος (μετά τον Καμπανιακό) που έχει σκοράρει περισσότερες από μία φορές εναντίον του Άρη.Το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.

Επίσης πρωταρχικός στόχος του Άρη σε αυτό το παιχνίδι είναι ένα γρήγορο γκολ. Οι Σερραίοι έρχονται για δύο αποτελέσματα, πλεονέκτημα που τους δίνει ψυχολογία. Κέρδος γι αυτούς και μάλιστα μέγιστο θα είναι ακόμα και η ισοπαλία. Οι “κίτρινοι” λοιπόν θα ψάξουν το γρήγορο γκολ για να απελευθερωθούν από το άγχος, το οποίο φέτος τους έχει καταβάλλει αρκετές φορές, ιδίως στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top