Όλη η εξέλιξη της δικαστικής μάχης της ΠΑΕ! Παρέμβαση υπέρ του Άρη από Ζελελίδη, τι κατέθεσαν Ηλιάδης, Στεφανίδης!

Λίγο μετά τις 10.30 π.μ. ξεκίνησε η δικαστική μάχη της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή της στο άρθρο 99. Μια ώρα μετά η διαδικασία ολοκληρώθηκε! 

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

– Μπροστά σε πέντε γυναίκες δικαστές θα εξελιχθεί η διαδικασία! Πρώτος μίλησε ο δικηγόρος Γιώργος Ζελελίδης που εκπροσωπεί τους Καστίγιο, Ντίκο, Φατί, Σανκαρέ, με τους οποίους ο Άρης έρθει σε διακανονισμό. Ο δικηγόρος κάνει παρέμβαση υπέρ του Άρη, μια και αναφέρεται στη συμφωνία και εξηγεί ότι η η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99, είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστούν τα χρήματα των παικτών!

– Ο εκπρόσωπος του ΙΚΑ επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την οποία έχει έρθει με την ΠΑΕ Άρης, ακόμη ένα ισχυρό “χαρτί” στην προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου.

– Η έδρα ζητάει να προσέλθει ο μάρτυρας του Άρη Φίλιππος Χατζηπεντσίδης.

– Κάνουν ερωτήσεις στον μάρτυρα ο Αργύρης Αργυριάδης και η πρόεδρος του δικαστηρίου. “Η εξυγίανση της ΠΑΕ και η έλευση του επενδυτή περνούν μέσα από το άρθρο 99” είναι η ουσία των όσων υποστηρίζει ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης.

– Ξεκίνησε η εξέταση του Δημήτρη Ηλιάδη ως μάρτυρα υπέρ της ΠΑΕ. “Αν μας δώσετε την ευκαιρία όλα θα πάνε καλά”, είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ και πρόσθεσε πως γίνονται συζητήσεις και για εύρεση επενδυτή για την ποδοσφαιρική ομάδα. “Έχουμε συζητήσεις με μεγάλους επενδυτικούς ομίλους. Υπάρχει εχεμύθεια. Θα προχωρήσουν αν μπούμε στο άρθρο 99”, λέει στο δικαστήριο ο κ. Ηλιάδης, προσθέτοντας: “Το θέμα είναι να βρούμε επενδυτή για να γίνει ισχυρή η ΠΑΕ”.

– Προσήλθε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης. “Η ομάδα έχει τεράστια δυναμική, πέρσι είχε τα λιγότερα έσοδα από ποτέ κι όμως άντεξε. Φέτος βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάει καλύτερα. Θέλουμε να είμαστε συνεπείς, ώστε να έρθει ένας σοβαρός άνθρωπος και να μας βοηθήσει για την ανάπτυξη της ομάδας”, είπε ο κ. Στεφανίδης.

– Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης μαρτύρων, ολοκληρώθηκε το δικαστήριο. Απομένει η κατάθεση του φακέλου της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την επόμενη Παρασκευή (01/11).Πλέον αναμένεται η απόφαση σε διάστημα 45-60 ημερών.

 

 

To Top