ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Όλοι στο Χαριλάου μαζί με τα παιδιά μας»

Ο παλαίμαχος του Άρη Κώστας Κωνσταντινίδης μίλησε για την ανάγκη μαζικής παρουσίας στο γήπεδο Χαριλάου στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την δρομολόγηση των ενεργειών για τον φάκελο αδειοδότησης:

Είναι πολύ σημαντική είδηση να τελειώσει ο φάκελος, για να μπορούμε να πάρουμε την αδειοδότηση.

Για τον Άρη:

Είπαμε το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και για όλους είναι χαρά ακόμα και για τα παιδιά που το βλέπουμε πόσο το πανηγυρίζουν. Το σημαντικό είναι ότι βλέπουμε τα παιδιά ότι το θέλουν πολύ να παίξουν στην Σούπερ Λίγκα που είναι πολύ σημαντικό και να βλέπουμε ένα Χαριλάου γεμάτο.

Τα παιδιά προσπαθούν και είναι ευκαιρία από εδώ και πέρα και πρέπει όλοι μας κάθε φορά που παίζουμε στο γήπεδο μας, να το γεμίζουμε. Μόνο έτσι μπορούμε να προχωράμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματα με συνοχή όλοι μαζί.

Πρέπει οι μπαμπάδες να παίρνουν και τα παιδιά στο γήπεδο και να μπαίνουν δωρεάν που νομίζω ότι γίνεται ήδη από την ΠΑΕ και πρέπει από τώρα να ζεσταίνουμε τα παιδιά και να τα πολλαπλασιάζουμε.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης:

Πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας, η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα αν είναι καλά, τότε προσέχουμε και όλους του άλλους. Και το έχω ξανά πει. Η ομάδα το δείχνει και εύκολα και δύσκολα τα πάει καλά.

Για τους νέους του Άρη:

Φυσικά και πρέπει να ρίξουμε βάρος και να προσέχουμε τα παιδιά μας παραπάνω από το κανονικό, γιατί αν θυμάσαι 3 δικά μας παιδιά, έχουν σηκώσει το κύπελλο Ευρώπης, ο Φάνης Κατεργιαννάκης ο Άγγελος Χαριστέας και ο Τραϊανός Δέλλας.

To Top