ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλος ο σύλλογος μια αγκαλιά για τον θρυλικό “Παλέρμο” του Άρη! Δύσκολες ώρες για τον Ποζάνη…

Ο Λεωνίδας Ποζάνης, ένα ζωντανός πρεσβευτής της ιστορίας του Άρη, ζωντανό κομμάτι της, περνάει το δικό του “Γολγοθά” εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα…

Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τώρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Ο θρυλικός “Παλέρμο” του Άρη (έφτασε αισίως τα 88 του χρόνια), έχοντας επιδείξει τεράστια προσφορά από κάθε θέση προς τον σύλλογο για δεκαετίες, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται την στήριξη και την συμπαράσταση απ’ όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια, μια και το κόστος της νοσηλείας-θεραπείας του είναι ιδιαίτερα υψηλό…

Ήδη, οι βετεράνοι του Άρη μαζί με τον Ερασιτέχνη βρίσκονται κοντά στον Ποζάνη, ενώ ξεκινούν μια σειρά πρωτοβουλιών, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα που θα αποτελέσουν βάλσαμο στο μεγάλο βάρος των εξόδων.

Μια από αυτές είναι η συγκέντρωση χρημάτων στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής του Άρη με την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα υπάρχουν τρία ειδικά κουτιά, όπου ο κάθε φίλαθλος του Άρη θα μπορεί να βάλει όποιο ποσό μπορεί, χρήματα που θα πάνε για τις ανάγκες της νοσηλείας του Ποζάνη.

Μια κίνηση ανθρωπιάς που θα αγκαλιάσει τον “Παλέρμο” και θα αποδείξει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

  • Στη φωτογραφία του PRESSARIS, o Λεωνίδας Ποζάνης (αριστερά) με τον Κώστα Δράμπη.
To Top